Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Keti i Marko napustili su show, a Petar je osvojio imunitet

Kad je počeo trening, Irena je otkrila kako njezin tim nije baš prisutan duhom, a Mario je pitao Domagoja jede li sa strane, na što mu je on rekao da ne jede

Foto: RTL televizija
6 komentara

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' voditeljica Marijana je na početku naznačila da Keti ili Marko napuštaju show. No također je rekla kako se situacija još uvijek može promijeniti jer su još Marta i Miro morali stati na vagu.

'ŽIVOT NA VAGI' Marijo se odrekao pisma, Miro i Marta 'odlučuju' o ispadanju

- Hvala svima što su mi bili podrška i kad sam pala - bili su tu, a ja sam često imala padanja - rekla je Marta prije nego što je stala na vagu. Na posljednjem vaganju imala je 148,8 kilograma, a sada ima 3,6 kilograma manje i tako je ostala iznad crvene linije. Njezin je rezultat doveo do toga da Keti napušta show, što je sve ražalostilo, pa čak i rasplakalo.

- Više nikad neću reći da nemam vremena za nešto -  zaključila je Keti. Došao je red i da Miro stane na vagu. Na posljednjem vaganju imao je 140,5 kilograma, a sada je izgubio 4,4 kilograma. Tako je show morao napustiti i Marko jer je on iz crvenog tima bio ispod crvene linije.

Foto: RTL televizija

- Smatram da vani neću imati nikakve izlike da ne uspijem. Ništa mi neće biti teško. Sutra me čeka prvi trening u šest ujutro na Jarunu - rekao je Marko na kraju.

Keti je u show ušla sa 136,5 kilograma, a iz njega izlazi sa 121 kilogramom. Marko je ušao sa 165,9, a izlazi sa 149,2 kilogramaKeti je svojoj ekipi počela čitati pismo obećanja, no nije mogla do kraja jer se rasplakala pa je zamolila Ninu da pročita umjesto nje. Isto je učinio i Marko.

Foto: RTL televizija

Sanja je pozvala plavi tim na okup i objasnila im da su upravo ušli u šesti ciklus, a trening se zove 'bez isprika'. Mario je za to vrijeme crvenom timu objasnio kako se moraju držati plana i programa prehrane i da se moraju maknuti od svojih izgovora.

Kad je počeo trening, Irena je otkrila kako njezin tim nije baš prisutan duhom, a Mario je pitao Domagoja jede li sa strane, na što mu je on rekao da ne jede. 

- Kod mene je pravilo jednostavno, zezni me jednom i šaljem te kući - komentirao je poslije Mario, a Domagoj je rekao kako smatra da jede kao i svi ostali.

'ŽIVOT NA VAGI' Netko će danas otići iz showa: Kandidati se bore za imunitet

Uslijedio je Mali izazov – kulinarski dvoboj, a kao gošću Marijana je dovela Mateu Domitrović, gastronovinarku i članicu žirija 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Svaki tim morao je odabrati predstavnika tima koji će sudjelovati u kulinarskom dvoboju, a u 25 minuta moraju skuhati zdravo jelo s ponuđenim namirnicama koje su se nalazile na stolu. Onaj tko pobijedi u dvoboju dobit će imunitet koji može zadržati za sebe ili ga pokloniti nekom članu svog tima.

Plavi je tim odabrao Petra, a crveni Miru. Petar je odlučio ne koristiti pastrvu i inćune pa je odlučio napraviti piletinu sa špinatom i grahom inspiriranu Marokom i Mediteranom dok je Miro odlučio pripremiti lešo ribu, juhu, špinat i poriluk kao salatu.

Foto: RTL televizija

Matea Domitrović bila je zadovoljna raznovrsnošću Petrova tanjura, ali je zato Mirinu juhu pokudila rekavši da je to 'vodica s kurkumom' u kojoj nema začina. Pastrva na lešo je, kako je rekla Matea, popravila dojam juhe, no i dalje joj je nedostajalo začina. Na kraju je Petar bio pobjednik u pripremi zdravog obroka. 

- Ne može mi netko reći da je hrana koja se friga na maslinovu ili bučinu ulju zdravija od hrane na lešo - komentirao je poslije Miro. Petar je odlučio zadržati imunitet koji je osvojio. No i crveni je tim dobio utješnu nagradu - radionicu zdrave prehrane trenerice Sanje. 

Foto: RTL televizija

Miro je morao odabrati još tri člana tima koji će s njim ići na radionicu, a odabrao je Baru, Biserku i Domagoja. Njih se četvero našlo sa Sanjom na jednoj zagrebačkoj tržnici, gdje im je objasnila kako će dobiti određenu svotu novca od čega moraju kupiti namirnice za zdrave obroke za jednu osobu za jedan dan.

Sanja je bila zadovoljna odabirom obje ekipe, ali je komentirala da su Baro i Biba zaboravili kupiti dovoljno proteina dok su Miro i Domagoj to bolje odradili.

Kakvi izazovi i zadaci natjecatelje očekuju dalje, ne propustite saznati već sutra.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Naši partneri pišu
Message