Show

Komentari 10

Kevinova mama je rekreirala scenu iz filma: Neprepoznatljiva

Kevinova mama je rekreirala scenu iz filma: Neprepoznatljiva

Glumica Catherine O'Hara prisjetila se legendarne scene iz filma 'Sam u kući' kada je shvatila da je zaboravila Kevina kod kuće. Rekreirala je scenu prije nekoliko mjeseci, koja je sada postala viralna

Catherine O'Hara (66) je glumica koje se mnogi sjećaju božićnog klasika 'Sam u kući'. Glumila je mamu dječaka Kevina McCallistera. Božić je na vratima, a film se počeo 'vrtjeti' na malim ekranima. 

Iako se komedija emitira godinama, nezaobilazno je da ga gotovo svaka obitelj ponovno gleda u vrijeme Božića. I nikad ne dosadi. Sama Catherine prisjetila se svoje reakcije kada je shvatila da je zaboravila Kevina kod kuće. Napravila je video u koji je ubacila isječak iz filma i njezinu reakciju danas. 

Mnogi su se iznenadili kad su shvatili da je riječ o istoj osobi koja glumi Moiru Rose u seriji koja je ove godine dominirala na dodjeli Emmy nagrada. 

- Trebalo mi je pet sezona Schitt's Creeka da shvatim kako je Moira Kevinova mama iz Sam u kući - jedan je od komentara na Twitteru. 

Video je nastao prije nekoliko mjeseci u epizodi showa 'Reunited Apart'. Nekoliko je glumaca rekreiralo svoje scene, a Catherine se pojavila pri kraju epizode. 

 

 

 

DAJTE GLAS FAVORITU I POŠALJITE GA U FINALE RAP CAMPA!

Najčitaniji članci