Show

Komentari 9

Khloe Kardashian se zaručila...

Khloe Kardashian se zaručila...

Iako je tvrdila da mu nikada neće oprostiti preljub s najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie Jenner (23), Jordyn Woods (22), par se prije nekoliko mjeseci pomirio

Reality zvijezda Khloe Kardashian (36) i košarkaš Tristan Thompson (29) su se zaručili, a sretnu vijest potvrdili su na društvenim mrežama. Popularna reality zvijezda reklamirala je cipele koje su 'pale u drugi plan' s obzirom na to da je pratiteljima za oko zapeo veliki dijamantski prsten. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jesu li se? - napisala je spisateljica Morgan Stewar, a Khloe je nedugo nakon i potvrdila sretnu vijest: 'Da, jesu'. 

Iako je tvrdila da mu nikada neće oprostiti preljub s najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie Jenner (23), Jordyn Woods (22), par se prije nekoliko mjeseci pomirio.

Kako pišu strani mediji, sve se to dogodilo zbog njihove malene djevojčice True (2). Khloe želi da njezin otac bude što bliže malenoj pa su se zbog toga morali i pomiriti kako bi mogli podnijeti jedno drugo.

Ipak, izgleda kako se tu ne radi samo o pomirenju kako bi mogli svi troje provoditi više vremena zajedno već se radi o tome da mu je Khloe dala novu šansu s obzirom na to da se Tristan dugo trudio oko njih i nastojao se iskupiti. 

Khloe je svjesna da je javnost osuđuje jer smatraju da mu to nije smjela oprostiti, ali tvrdi da ona samo želi da budu obitelj.

- Ono što mnogi zaboravljaju je da mi imamo dijete i da se to nikada neće promijeniti. Naša kći nam je prioritet i tako se ponašamo - rekla je.

Najčitaniji članci