Obavijesti

Show

Komentari 9

Khloe Kardashian se zaručila...

Khloe Kardashian se zaručila...
8

Iako je tvrdila da mu nikada neće oprostiti preljub s najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie Jenner (23), Jordyn Woods (22), par se prije nekoliko mjeseci pomirio

VIDEO

Reality zvijezda Khloe Kardashian (36) i košarkaš Tristan Thompson (29) su se zaručili, a sretnu vijest potvrdili su na društvenim mrežama. Popularna reality zvijezda reklamirala je cipele koje su 'pale u drugi plan' s obzirom na to da je pratiteljima za oko zapeo veliki dijamantski prsten. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:35

- Jesu li se? - napisala je spisateljica Morgan Stewar, a Khloe je nedugo nakon i potvrdila sretnu vijest: 'Da, jesu'. 

Iako je tvrdila da mu nikada neće oprostiti preljub s najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie Jenner (23), Jordyn Woods (22), par se prije nekoliko mjeseci pomirio.

Kako pišu strani mediji, sve se to dogodilo zbog njihove malene djevojčice True (2). Khloe želi da njezin otac bude što bliže malenoj pa su se zbog toga morali i pomiriti kako bi mogli podnijeti jedno drugo.

Ipak, izgleda kako se tu ne radi samo o pomirenju kako bi mogli svi troje provoditi više vremena zajedno već se radi o tome da mu je Khloe dala novu šansu s obzirom na to da se Tristan dugo trudio oko njih i nastojao se iskupiti. 

Khloe je svjesna da je javnost osuđuje jer smatraju da mu to nije smjela oprostiti, ali tvrdi da ona samo želi da budu obitelj.

Khloe Kardashian tvrdi: 'Nisam se izoperirala, pijem kolagen'
Khloe Kardashian tvrdi: 'Nisam se izoperirala, pijem kolagen'

- Ono što mnogi zaboravljaju je da mi imamo dijete i da se to nikada neće promijeniti. Naša kći nam je prioritet i tako se ponašamo - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin