Show

Komentari 11

Khloe pozirala u toplesu, ali su pažnju ukrale 'izdužene' noge

Khloe pozirala u toplesu, ali su pažnju ukrale 'izdužene' noge

Obožavatelji su je u nekoliko navrata zbog uređivanja fotografija zamijenili s njezinom sestrom Kendall Jenner, koja ne zaostaje puno za Khloe kada su u pitanju greške u programima za uređivanje fotografija

Reality zvijezda Khloe Kardashian (36) već je u nekoliko navrata pokazala kako nije vješta u korištenju Photoshopa. Lavinu komentara na račun istog ponovno je pokrenula svojim najnovijim fotografijama na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: Skandali obitelji Kardashian

Promovirala je američku marku odjeće. Na jednoj od fotografija pozirala je u toplesu, a snimljena je iz kuta joj joj je izdužio noge. No njezini obožavatelji odmah su primijetili kako je zapravo opet pogriješila u Photoshopu.

Osim toga, pitali su je što se događa s njezinim licem te joj poručili kako svaki put izgleda drugačije.

- Svaki put kada pogledam Instagram profil Khloe Kardashian izgleda mi drugačije nego ranije. Kako istodobno izgleda poput crnkinje, Latinoamerikanke i bjelkinje? Nije mi jasno - samo su neki od komentara. 

Komentari zbog njezinog uređivanja fotografija prije objave ne prestaju, iako se nedavno zbog prozivanja oglasila na Twitteru.

Nakon fotografije kojom je privukla pažnju zbog divovskih stopala, napisala je kako ne može vjerovati da se zbog toga mora opravdavati te dodala kako nije riječ ni o kakvoj pogrešci u programu za uređivanje fotografija.

Obožavatelji su je u nekoliko navrata zbog uređivanja fotografija zamijenili s njezinom sestrom Kendall Jenner (25), koja ne zaostaje puno za Khloe kada su u pitanju greške u Photoshopu. 

Najčitaniji članci