Obavijesti

Show

Komentari 2

Kidman je u dobrim odnosima s Cruiseom, želi tako i s djecom

Kidman je u dobrim odnosima s Cruiseom, želi tako i s djecom
6

Nicole se 'izvukla' iz scijentološke crkve, ali Tom je i dalje zaluđen njome. Connor je krenuo njegovim stopama. Kidman zapravo nikada nije podržavala scijentologe pa si je time i narušila odnos s Tomom i djecom

Majčinstvo je kao putovanje. Bit će uspona i padova, bilo da posvojite dijete ili ga rodite. Ono što djetetu treba je ljubav, rekla je glumica Nicole Kidman (52), govoreći kako se trudi održati dobar odnos sa svojom djecom, piše The Sun

Nicole Kidman (52) želi dijete: S mužem će posvojiti dječaka?
Nicole Kidman (52) želi dijete: S mužem će posvojiti dječaka?

Glumica iz bivšeg braka s glumcem Tomom Cruiseom (57) ima dvoje posvojene djece, Isabellu (26) i Connora (24). Potvrdila je kako su njihova djeca radije ostala s Cruiseom, koji je najglasniji pobornik Scijentološke crkve. Kidman je priznala kako je sada s bivšim suprugom u prijateljskim odnosima te kako joj je namjera da i s njima održi takav odnos.

Taormina: 65th Taormina Film fest. Nicole Kidman red carpet

Nicole je bio zabranjen dolazak na vjenčanje Connora i njegove zaručnice Silvije Zanchi, vođe talijanskog ogranka scijentološkog pokreta. Tom i djeca su i dalje u scijentološkoj crkvi, dok Nicole nije. Connor iznimno poštuje svog oca kako bi se protivio njegovim pravilima. 

- Prvo, Tom nikada ne bi ni pomišljao pozvati Nicole na Connorovo vjenčanje jer ju crkva smatra 'supresivnom', a drugo, ona ni ne želi biti tamo - dodao je prijatelj bivših supružnika. 

S Isabellom, koja danas živi u Croydonu, imala je minimalan kontakt. Kaže kako se pomirila s odabirima svoje djece, ali i daje inzistirana tome da ih još uvijek voli i podržava.

Nicole se 'izvukla' iz scijentološke crkve, ali Tom je i dalje zaluđen njome i tamo se smatra 'božanstvom'. Connor je krenuo njegovim stopama. Kidman zapravo nikada nije podržavala scijentologe pa si je time i narušila odnos s Tomom i djecom. 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?