Obavijesti

Show

Komentari 18

Kim Basinger: Živjela sam na lijekovima da bi mi bilo bolje

Kim Basinger: Živjela sam na lijekovima da bi mi bilo bolje
3

Sad uživam u životu. Nisam željela živjeti na lijekovima. Htjela sam se suočiti sa svime čega sam se bojala, zaključila je bivša supruga Aleca Baldwina

VIDEO

Nije tajna da se žene u show businessu teško nose sa starenjem. Posao je to u kojem su na cijeni mladost i izgled. Kim Basinger prije nekoliko dana navršila je 60 godina i proslavila 35 godina karijere. 

- Mogu biti sretna jer sam tako dugo među zvijezdama. Ne šećem više tako često crvenim tepihom, no volim raditi - izjavila je Kim za časopis People. Teško je zamisliti da se ova slavna glumica borila s tjeskobom, no otkrila je da se u jednom periodu života oslanjala na lijekove kako bi se osjećala dobro. 

- Sad uživam u životu. Nisam željela živjeti na lijekovima. Htjela sam se suočiti sa svime čega sam se bojala - zaključila je bivša supruga Aleca Baldwina (55). 

Film 'The Grudge Match', u kojem glumi uz Sylvestera Stallonea i Roberta De Nira, uskoro će se početi prikazivati u kinima, a Kim već radi na novom filmu. Drago joj je što ima puno posla jer se njezina 18-godišnja kći Ireland nedavno preselila u svoj stan. 

- Iako je odrasla pod svjetlom reflektora, pokušala sam joj omogućiti što normalnije djetinjstvo - zaključila je glumica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin