Show

Komentari 11

Kim ga više ne nadzire, a on tugu utapa u hrani: Kanye West nakon razvoda dobio čak 13 kg

Kim ga više ne nadzire, a on tugu utapa u hrani: Kanye West nakon razvoda dobio čak 13 kg

Kanye se udebljao nakon razvoda, a navodno mu se prehrana bazira na velikim količinama brze hrane. Reper je izgubio kontrolu nad životom, a obroci su mu sastavljeni od brda kalorija i šećera pa je 'probio stotku'

Reperovi prijatelji brinu se za njegovu dobrobit, otkrio je izvor za The Globe. Kanye samo za doručak navodno pojede nekoliko pljeskavica i slaninu, a popije Coca-colu, čokoladno mlijeko i kavu sa čak osam vrećica šećera. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kim i Kanye se rastaju, žele zajedničko skrbništvo

 Kim i Kanye su se vjenčali 2014., a ove godine su nakon šuškanja o razvodu napokon predali papire. Otkad nije više s Kim, reper ima malu kontrolu nad životom, a pogotovo nad hranom i kalorijama koje unosi. Između obilnih obroka jede čokoladice, čips i sladoled, koji mu nikako ne pomažu s kilogramima. 

Za večeru koja bi trebala biti manje kalorična, Kanye često jede pizzu s dodatkom sira, kobasice, salame i ananasa:

- Više nema Kim da mu savjetuje da ne jede od prženu hranu i prestane jesti po noći. Kanye je sad sam i slobodan pa jede što god zaželi - rekao je izvor blizak reperu koji je također istaknuo da mu je hitno potrebna intervencija.

Na internetu su fanovi počeli i raditi ilustracije i fotomontaže s hashtagom #fatkanye, što je u prijevodu 'debeli Kanye'.

Najčitaniji članci