Obavijesti

Show

Komentari 3

Kim je znala uzimati ecstasy, a Kendall često puši marihuanu

Kim je znala uzimati ecstasy, a Kendall često puši marihuanu
9

Kardashianka je u nekoliko navrata govorila o tome kako je znala uzimati razne supstance dok je bila vrlo mlada, a sestra Kendall sad je po prvi put priznala da je 'odlična prijateljica' s marihuanom

VIDEO

Početkom rujna Kardashianke su objavile da prestaju sa snimanjem reality showa 'Keeping Up with the Kardashians', što je rastužilo njihove vjerne gledatelje koje su prikupili tijekom 14 godina emitiranja.

POGLEDAJTE VIDEO: Kardashianke više neće snimati svoj show 

Otada su djevojke još aktivnije na društvenim mrežama, Kylie (23) izbacuju novi kozmetički proizvod, Kim (39) nastavlja s promocijom svog donjeg rublja, a njihova sestra Kendall Jenner (24) priznala je da često puši marihuanu. Njenu naviku otkrila je najstarija sestra Kourtney (41), a o njoj je sad Kendall otvoreno progovorila.

Marihuana je legalna u Kaliforniji, gdje manekenka živi. Tu svoju stranu dosad je držala za sebe, ali sestre su se u podcastu malo 'zanijele'. Gostovale su kod glumice Kate Hudson i njezina brata Olivera, također glumca u podcastu ovog siječnja kad su im postavili pitanje o konzumaciji marihuane. 

- Nikad to zapravo javno nisam rekla, nitko to ne zna, ali da, pušim - pojasnila je manekenka i nasmijala se. 

Obje su se složile da je najmlađa sestra najležernija i najopuštenija od svih članova obitelji. Fanovi na društvenim mrežama odmah su se prisjetili kako ovo nije prvi put da se upotreba raznih supstanci veže uz slavnu obitelj. Kim je nedavno otkrila da je koristila ecstasy dva puta u životu; kad se udala za glazbenog producenta Damona Thomasa 2000. i 2003. kad je snimila seks s Ray J-jem. Ta snimka 'procurila' je 2007., baš kad su Kardashiani krenuli sa showom. 

- Kad sam se prvi put udala bila sam na tableticama. A sljedeći put kad sam ih uzela sam snimila seks. Znači, sve loše što mi se u životu dogodilo - ispričala je, a Scott Disick (op.a. bivši partner najstarije sestre Kourtney s kojom ima troje djece) ju je tada začuđeno pitao: 

- Bila si drogirana na toj snimci?

Kraj jedne ere: Kimin pornić ih je proslavio, žive u besramno bogatim vilama, ali mama je šef
Kraj jedne ere: Kimin pornić ih je proslavio, žive u besramno bogatim vilama, ali mama je šef

Kim je rekla da su to svi mogli znati jer joj se vilica tresla čitavo vrijeme. Izvori bliski slavnoj obitelji tvrde kako Kim nakon toga više nije uzimala opijate i da oni nisu postali dio njezina uobičajenog načina života. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu