Show

Komentari 38

Kitića obožavaju nogometaši: Pjevao je za Raketu i suigrače

Kitića obožavaju nogometaši: Pjevao je za Raketu i suigrače

S Rakitićem sam kućni prijatelj, pjevao sam mu na svadbi i često idem kod njega u Barcelonu na utakmice. Ima krasnu obitelj i baš smo pravi prijatelji, priznao je ranije folker

Regija i dalje bruji o snimci od prošlog petka na kojoj bosansko-hercegovačkog folk pjevača Milu Kitića (68) nepoznati muškarac nasilno povlači s bine tijekom nastupa u švicarskom baru 'Joggeli Loungeu'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon incidenta, Mile je dobio podršku sa svih strana. No ovog folkera ne vole samo 'obični smrtnici', već i nogometaši. Alen Halilović (23) je 2016. jedan vikend umjesto na terenu proveo u provodu u diskoteci s klupskim kolegom Emirom Spahićem (39). Obojica su tada žestoko partijali upravo na Kitićevom koncertu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nisu njih dvojica jedini. Dok je igrao u Schalkeu, Ivan Rakitić (31) otišao je na Kitićev koncert s tadašnjim suigračima Mladenom Krstajićem (45) i Jermaineom Jonesom (38). Bilo je to 2007., klub je saznao i kaznio svu trojicu.

- I Kovačić mi je bio nedavno na koncertu, Mandžukić također. I hrvatske rukometašice su pjevale neku moju pjesmu nakon pobjede, to me veseli - rekao je ranije Mile za Extra FM.

- S Rakitićem sam kućni prijatelj, pjevao sam mu na svadbi i često idem kod njega u Barcelonu na utakmice. Ima krasnu obitelj i baš smo pravi prijatelji - dodao je Kitić.

U intervjuu je otkrio kako je na česta novinarska pitanja dokad su Mladen Krstajić i Ivan Rakitić ostajali na njegovim koncertima, uvijek imao isti odgovor:

- Ma, samo do 23 sata, slavili su neki rođendan.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci