Obavijesti

Show

Komentari 6

Klemenčić: 'Nije mi bio omiljeni dan, osim što treba pohvaliti one koji su pripremali hlapa'

Klemenčić: 'Nije mi bio omiljeni dan, osim što treba pohvaliti one koji su pripremali hlapa'
3

Osim hlapa, kandidati su u izazovu 'prsa o prsa' pripremali još tunu, teleću jetricu i mljeveno meso. Ivana i Aki te Šajeta i Edi pripremali su odrezak tune, a Šajeta je bio iznimno sretan što se opet natječu u timu

VIDEO

Voditelj Domagoj Jakopović Ribafish na početku današnje emisije showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' poželio je dobrodošlicu Jozefini i Kseniji, koje su prošli tjedan bile na odmoru, a ovaj tjedan su to Marija i Dario. Osim toga, Šajeta i Edi su se vratili iz ponora i svojim trudom ponovno zaradili mjesto u Željkinom timu. Vesela ekipa bila je puna elana za novi tjedan kuhanja, sve dok nisu vidjeli ključnu namirnicu ovog tjedna – hlapa!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:15

- Malo je nezgodno za kandidate čistiti živog hlapa jer ne znam koliko su oni spretni u tome. Trebaju znati baratati s tim da se ne porežu, ali ako sve naprave dobro, zapamtit će to za cijeli život. Uvijek su u strahu od zahtjevnih zadataka, ali bitno je samo da im svi prsti ostanu cijeli - kazao je Tomislav Špiček nakon što je natjecateljima pokazao kako se trančira hlap, što je izazvalo strah za radnim jedinicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja skidam pregaču i bježim, ako dobijem hlapa - kazala je Ivana Banfić koja je, srećom, ostala u showu jer su tu namirnicu dobili Jazz i Joško te Mirela i Ljuba.

Osim hlapa, kandidati su u izazovu 'prsa o prsa' pripremali još tunu, teleću jetricu i mljeveno meso. Ivana i Aki te Šajeta i Edi pripremali su odrezak tune, a Šajeta je bio iznimno sretan što se ponovno natječu u timu pa se našalio: 'Raste mi samopouzdanje u kuhinji. Predstavljamo vam gourmet tunu iz studentske menze!'.

- Ivana i Aki, mislim da možete puno bolje. Tekstura pirea od celera nije najbolja, a tuna i salata nisu dovoljno začinjene. Dečki, kod vas je tuna prepečena, ali ostala je sočna. No feta sir i rajčica mi nikako ne idu uz tunu kao prilog - komentirao je Špiček pa su Šajeta i Edi dobili 15 bodova, a konkurencija samo bod više.

Danijela je bijesna na Pažanina: 'On Željkine kandidate kažnjava bodovima, ne ocjenjuje realno'
Danijela je bijesna na Pažanina: 'On Željkine kandidate kažnjava bodovima, ne ocjenjuje realno'

Mirela i Ljuba te Jazz i Joško uhvatili su se u koštac s hlapom te su napravili jako dobar posao kod njegova čišćenja.

- Čestitam vam na dobro odrađenom poslu. Mirela i Ljuba, vaša tjestenina mi je odlična, hlap je super očišćen i prezentacija dobra, jedino mi je umak presladak. Jazz i Joško, vaša tjestenina je isto dobra, intenzitet okusa hlapa je dobar, ali nemojte koristiti previše čili papričice u hlapu jer je šteta takve namirnice…- kazao je Ivan Pažanin kojem nijedno jelo nije bilo perfektno.

No Mirela i Ljuba su odradile bolji posao pa su zaradile 24 boda, dok su Jazz i Joško zbog ljutine dobili 21 bod. Mljeveno meso kao ključnu namirnicu koristile su Jozefina i Ksenija, koje su poslužile chili con carne te Miroslava i Nebojša koji su servirali ćufte u umaku s pireom od krumpira i celera.

- Ćufte su mekane, pire je dobar, ali ima previše grudica… Jelo od Jozefine i Ksenije mi je ukusno, lijepo začinjeno i jako je dobra ideja - komentirao je Špiček.

Žiri niskim ocjenama rasplakao Miroslavu: 'Nisam očekivala ovo. Emocije su me svladale...'
Žiri niskim ocjenama rasplakao Miroslavu: 'Nisam očekivala ovo. Emocije su me svladale...'

Djevojke su za inovativno jelo dobile 20 bodova, dok su Miroslava i Nešo zaradili samo 13 bodova. Posljednji na redu bili su Danijela i Josip te Ivana i Velimir koji su pripremali teleću jetricu.

- Ivana i Velimir, kad pogledam vaš tanjur, nema mi nikakve povezanosti, ali okus mi je odličan i jetrica je fantastična. Danijela i Josip, vaša jetrica je presuha i imate preveliku količinu tjestenine za umak - komentirao je Pažanin.

Ivana i Velimir dobili su ukupno 18 bodova, a Danijela i Josip 15 bodova.

- Oni su išli na tradicionalno, a mi na nešto moderno. Pokazali smo hrabrost. Držimo se luđačkog stila i daleko smo dogurali s tim - izjavio je Velimir zadovoljan njihovim modernim i 'luđačkim' receptom.

Na kraju dana, Pažaninov tim je opet u bodovnom vodstvu, no ni jedan tim danas nije posebno briljirao.

- Danas mi nije bio omiljeni dan, osim što treba pohvaliti one koji su pripremali hlapa - zaključila je kratko Željka Klemenčić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...