Show

Komentari 80

Knoll pokazala previše? Zašto ovu ženu prati sto tisuća ljudi?

Knoll pokazala previše? Zašto ovu ženu prati sto tisuća ljudi?

Ovaj put, Ivana je istaknula stražnjicu, a brojni pratitelji pohvalili su njezin fizički izgled. Za oko im je zapelo donje rublje koje se proziralo u tajicama boje kože

Jedna od najstrastvenijih hrvatskih navijačica Ivana Knöll (28) sa svojim obožavateljima svakodnevno dijeli događaje iz privatnog života. Tako je nedavno na Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj u prvi plan stavlja bujne atribute.

Ovaj put istaknula je stražnjicu, a brojni pratitelji pohvalili su njezin fizički izgled. Za oko im je zapelo donje rublje koje se proziralo kroz tajice boje kože. No, ipak je bilo i onih koji smatraju kako Knoll ne utječe dobro na mlade osobe. 

- Ja ne znam zašto netko ima potrebu objavljivati fotografije na kojima im se doslovno tange vide. Zašto ovu ženu prati sto tisuća ljudi? - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Inače, Knöll je početkom veljače završila u bolnici zbog upale slijepog crijeva. 

- Na kraju su mi doktori rekli da ne da je samo slijepo crijevo, nego su vidjeli da je puklo već odavno te se sadržaj začahurio. Imala sam zaista veliku sreću. Zadržana sam duže u bolnici od predviđenog jer je ipak to malo teža upala - ispričala je za 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci