Obavijesti

Show

Komentari 0

Kolegice iz 'Života na vagi' se prisjetile Vanje: Sanjam te često

Kolegice iz 'Života na vagi' se prisjetile Vanje: Sanjam te često
8

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' preminula je prije mjesec dana. Tužnom viješću bili su šokirani njezini prijatelji, obitelj i dečko. Emotivnim objavama Vanje su se sada prisjetile njezine kolegice iz showa

VIDEO

Vanja Žikić, bivša kandidatkinja emisije 'Život na vagi', preminula je prije mjesec dana. U riječkoj bolnici borila se s bakterijskom upalom pluća pet dana. Imala je 30 godina. 

POGLEDAJTE VIDEO: Preminula Vanja Žikić

Pokretanje videa...

Preminula Vanja Žikić 01:11

Njezini prijatelji, obitelj i dečko bili su u šoku. A mjesec dana nakon njezine smrti emotivnom objavom na društvenim mrežama Vanje se prisjetila njezina prijateljica i kolegica iz showa, Josipa Lopac (27) iz Senja.

- Hej, ljepotice, moja prijateljice. Gdje su naši snovi ostali? Punih je mjesec dana od kada nisu tu, srce me boli. Dozivam te u mislima, a tebe nema. Kažu mi da vrijeme briše tugu, a tuge i boli je sve više. Teško je bez tebe biti nasmijana. Još uvijek ne mogu shvatiti da više neću čuti tvoj glas - započela je objavu shrvana Josipa pa nastavila:

- Često te sanjam, zovem te natrag, a ti se samo smiješ i odbijaš doći. Ljuta sam dok mi to radiš. Srcu je teško, ne shvaćaju to oni koji kažu 'proći će'. Ne veselim se ničemu kada nisi tu. Tiho patim, a krijem da sam dobro. Tvoj prerani odlazak slomio je više iskrenih srca. Vanja moja, uvijek ću te voljeti.

Vijest o smrti bivše kandidatkinje 'Života na vagi' potresla je i ostale kandidate showa koji su s njom sudjelovali u toj sezoni. Josipa je bila njezina najbolja prijateljica. Nakon Vanjine smrti nije mogla vjerovati što se uistinu dogodilo.

- Bila je divna osoba, zauvijek ću je pamtiti. Nakon showa se ponovno udebljala i odlučila je smršavjeti. Dugo mi se jadala da si ne može pomoći i da stalno jede. Odlučila je potražiti pomoć i otišla je napraviti pretrage koje već dugo nije radila i nakon toga je htjela opet pravilno gubiti kilograme. Međutim, u bolnici su joj rekli da ima upalu pluća i da joj pluća rade oko 30 posto... Čule smo se, zvala sam je i onda mi se odjednom prestala javljati. Dečko joj je došao u Rijeku, zbog korone ju nije mogao vidjeti i rekli su mi da je na samrti... Svi smo bili u šoku, dobila je bakteriju i borila se za život, ali nije uspjela. Nikad je nećemo zaboraviti - rekla nam je ranije Lopac.

Posljednji intervju za 24sata: 'Dečko Dennis je zbog mene dolazio u Zagreb na četiri sata'
Posljednji intervju za 24sata: 'Dečko Dennis je zbog mene dolazio u Zagreb na četiri sata'

Žikić se sada prisjetila i Jelena Putnik (37), koja je također sudjelovala u showu. Na Instagramu joj je, poput Josipe, posvetila emotivnu poruku.

-  Danas, ponovno, sjetila sam se tebe. Koliko puta si i ti prešla granicu. Iskreno. Bez glume. Za sebe. Jer to je uvijek bio i cilj. Vjerovala sam u tebe. I ne, nisi me razočarala. Iako sam često urlala kako znam da možeš više i kako ne želim da se štediš. Jesam, no vidjela sam u tebi, tamo negdje sakrivenog malog borca koji se bojao izaći van, kao da se bojao svog vlastitog uspjeha. No to mi je izuzetno poznato - napisala je Jelena.

Podsjetimo, Vanja je u show ušla sa 140 kilograma, a svojedobno je govorila kako joj roditelji nikada nisu bili podrška u skidanju viška kilograma. Nedostajalo joj je da je netko pogura naprijed. Jednom nam je prilikom otkrila kako prije mršavljenja nije mogla zavezati tenisice, voziti bicikl, obući traperice, penjati se uzbrdo... Priznala je kako bi bila najsretnija kada bi uspjela stati u traperice konfekcijskog broja manjeg od XL.  Samoj je sebi po ulasku napisala obećanje u kojem je, između ostalog, spomenula kako će svojim roditeljima pokazati da je uspjela bez njih. Bila je prva kandidatkinja koja je ispala iz treće sezone 'Života na vagi'. Za vrijeme boravka u kući izgubila je 8,4 kilograma, ali to ju nije zaustavilo. 

Osim toga, želja joj je bila zaposliti se kao frizerka, u čemu joj je odmagala njezina kilaža. Na taj je način htjela pomoći roditeljima koji su oboje nezaposleni. Inače je po zanimanju bila grafičarka. 

- Želim promjenu, želim obitelj, želim osjetiti što je to ljubav i ne mogu se više gledati ovakvu - govorila je Vanja prije ulaska u show. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin