Show

Komentari 6

Korana objavila božićnu fotku, a Šarić poručio: 'Neka si ti meni rekla da se to neće vidjeti...'

Korana objavila božićnu fotku, a Šarić poručio: 'Neka si ti meni rekla da se to neće vidjeti...'

Božićna idila u obitelji još uvijek traje prema opisu fotke koju je objavila Korana. 'Smijali smo se, grlili smo se, ljubili, veselili, mazili, papali i farbali dlanove… Naš Božić!'

Ovogodišnji blagdani su jako posebni za obitelj bivše TV voditeljice Korane Gvozdić (39) i komičara Ivana Šarića (37) jer je ovo prvi Božić koji provode sa svojim sinom Oliverom.

Novopečena majka objavila je pravu blagdansku idilu na svom Instagramu s nizom fotografija koje je 'pokvario' mali detalj koji je oduševio i nasmijao pratitelje. - Smijali smo se, grlili smo se, ljubili, veselili, mazili, papali i farbali dlanove… Naš Božić! - napisala je Korana u opisu fotografije, a Ivan je sve oduševio s komentarom

- Nek si ti meni rekla da se neće vidjeti donji dio pidžame pa sam samo košulju obukao – napisao je Šarić u komentaru i nasmijao pratitelje do suza i dobio '483 lajkova'.

"Vrištim", "Legendo", "Da to ti nisi rekao nitko ne bi ni skužio", pisali su pratitelji.

Par je u travnju ove godine dobio sina Olivera, koji je rođen prije predviđenog termina. Šarić je objasnio zašto su se odlučili za to ime.

 -Ne znam, lijepo je ime. Svi imaju neku priču, nama je Oliver bilo lijepo ime. Oliver Šarić, može biti bilo što, može biti arhitekt, odvjetnik, glumac...- rekao je Šarić je.

Najčitaniji članci