Obavijesti

Show

Komentari 9

Kraj Ivine agonije: Može se vratiti u Zagreb. Ne prijete joj

Kraj Ivine agonije: Može se vratiti u Zagreb. Ne prijete joj
7

Ma Iva će se moći kretati gdje god bude htjela. Niti jednog bivšeg dečka nije tužila. Oni se ne boje nje niti ona njih. Nema potrebe, rekao je njezin najbolji prijatelj Dino Subašić

VIDEO

Ni jedna Hrvatica u srpskom realityju nije izazvala toliku pozornost kao Slavonka sa zagrebačkom adresom Iva Grgurić (26). Anonimna djevojka je preko noći postala ozbiljan reality igrač s pravom vojskom obožavatelja.

Samo mjesec dana nakon ulaska u “Zadrugu” Iva je imala stotine fan profila na društvenim mrežama, a ankete su uvjerljivo pokazivale da je u vrhu favorita za pobjedu. Predviđanja su se pokazala ispravnima. Nakon 300 dana “pakla”, atraktivna manekenka stigla je do velikog finala. Rame uz rame s iskusnim reality igračima - čak njih deset s dugogodišnjim radnim stažom u kontroverznom TV formatu.

POGLEDAJTE VIDEO: Iva izašla iz Zadruge

Pokretanje videa...

Iva Grgurić izlazi iz Zadruge 01:33

Kako je zapravo anonimna djevojka s mrljama iz prošlosti uspjela osvojiti toliko mnogo glasova? Još na početku showa stara garda reality igrača osjetila je kako Iva dobro kotira u vanjskom svijetu. Počeli su svakodnevni napadi, a psihičko nasilje je brzo prešlo u fizičko. Spočitavali su joj da je prostitutka, spominjali bivše ljubavnike, prošlost, pa čak i obitelj. I što su mladu Slavonku cimeri više “gazili”, javnost se sve više sažalijevala nad njezinom sudbinom pa su poput nekakvog otpora danonoćno glasali za njezin ostanak u luksuznoj vili. Neki su je zavoljeli zbog iskrenosti i izoliranosti, a neki su joj dali glas u inat poznatim, prljavim igračima.Još na početku showa Grgurić je priznala kako ju je prije sedam godina financirao stariji čovjek, a brojni natjecatelji osudili su nemoralno ponašanje te joj svakodnevno burnu prošlost nabijali na nos.

I nekadašnje prijateljice okrenule su joj leđa pa su joj tako, primjerice, starlete Tara Simov i Ivana Šopić svakodnevno zagorčavale život u zatvorenom prostoru.

- Pa jadnice. Mojeg prijatelja si molila da ti plati zube. Svi su te samo iskorištavali i smijali ti se. Slala si mu i fotografije na kojima poziraš gola. Imam dokaze. Tvoj jedini cilj je pronaći bogataša. Pogledaj si taj odvratni podbradak. Zašto pumpaš usne kad imaš ružne zube - vikale su joj kolegice čim bi oči otvorile.

I muškarcima je bila trn u oku pa kočnice nisu postojale kad je bila riječ o uvredama na njezin račun. Čak joj je i bivši dečko Stefan Karić nakon prekida zabio nož u leđa.

- Nikad te i nisam volio. Misliš da bih ikad bio u ozbiljnoj vezi sa ženskom poput tebe - s osmijehom na licu pričao je žestoki beogradski dečko dok mu je većina cimera aplaudirala.

Srbi vole Ivu Grgurić, ali joj zbog novca podmeću razne laži
Srbi vole Ivu Grgurić, ali joj zbog novca podmeću razne laži

I dok je mržnja ukućana svakodnevno rasla, Ivina podrška u vanjskom svijetu postajala je sve jača pa su na njezinu stranu stale mnoge balkanske zvijezde, poput Sandre Afrike, Katarine Grujić, pobjednica “Zadruge 1” Kije Kockar, Stanije Dobrojević... No manekenkini jedini problemi nisu bili samo unutar luksuznog imanja u Šimanovcima. Anonimne Ivine prijateljice, ili osobe koje se predstavljaju kao njezina podrška, otkrile su za srpske medije kako će se Grgurić suočiti s pravim paklom kad izađe iz showa.

- Ivi je život ugrožen. Njoj prijeti bivši dečko, a prije ulaska ga je nekoliko puta prijavila policiji. Ni to nije pomoglo. Ne znam na što je sve spreman i najviše bih voljela da ostane živjeti u Beogradu. Tu je sigurna - rekao je izvor za srpske medije.

Nedugo nakon izjave anonimne prijateljice kontaktirao nas je Ivin najbolji prijatelj Dino Subašić i otkrio kako nepoznate osobe pokušavaju naštetiti Ivinu ugledu. 

- Ma Iva će se moći kretati gdje god bude htjela. Bez ikakvih problema može boraviti u Zagrebu jer joj nitko ne prijeti. Niti jednog bivšeg dečka nije tužila. Oni se ne boje nje niti ona njih. Nema potrebe - govori nam Dino i dodaje:

- Sama će odlučiti o mjestu stanovanja. Njezina je stvar hoće li karijeru započeti u Beogradu ili Zagrebu, ali ni jedan faktor ne utječe na taj izbor. Ivin život nije ugrožen. Pa nije žena nikog ubila. Ima obitelj i prijatelje koji je vole i poštuju. A ove osobe koje daju lažne izjave nisu joj nikakve prijateljice.

Inače, Iva je prije “Zadruge” ljubila bosanskohercegovačkog poduzetnika Marinka Zovka.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...