Show

Komentari 15

Srbi vole Ivu Grgurić, ali joj zbog novca podmeću razne laži

Srbi vole Ivu Grgurić, ali joj zbog novca podmeću razne laži

Razdvojenost od obitelji i prijatelja najteže će mi pasti. Također, nedostatak intime koja će mi biti oduzeta. Odlučila sam graditi svoju karijeru, rekla nam je Iva, sudionica reality showa 'Zadruga'

Danonoćno žive pred očima milijuna ljudi, tuku se, svađaju, psuju, seksaju, plaču, otkrivaju intimu... A sve to s jednim ciljem - postati slavan. Jer kad nemaš neki konkretan talent, bolje prečica do slave od realityja nema. A mi Hrvati smo, očito, ozbiljni u tom ‘poslu’. Izvoz roba i proizvoda nam ne ide nešto pretjerano dobro, ali barem izvozimo reality zvijezde. Sve više i više Hrvata slavu traži preko grane, a Srbi njihove ‘usluge’ masno plaćaju...

Ni jedna Hrvatica u srpskom realityju nije izazvala toliku pozornost kao Slavonka sa zagrebačkom adresom Iva Grgurić (26). Anonimna djevojka je preko noći postala ozbiljan reality igrač s pravom vojskom obožavatelja. Samo mjesec dana nakon ulaska u “Zadrugu” Iva je imala stotine fan profila na društvenim mrežama, a ankete su uvjerljivo pokazivale da je u samom vrhu favorita za pobjedu.

Kontaktirali smo je nekoliko sati prije ulaska u najpoznatiji reality show, a Slavonka je već tad najavila kako će “pokoriti” estradu. I to je uspjela. U kraćem roku nego što je i sama vjerovala. Samo četiri mjeseca nakon boravka u kući obožavatelji su je prozvali “Kraljicom Zadruge".

- U životu sam svašta prošla i iz svake situacije izašla kao pobjednik. Ovaj projekt smatram jednim velikim izazovom u kojemu ću dokazati gledateljima kakva sam osoba. Nije lako biti zatvoren u kući s pedesetak različitih profila, ali bez obzira na to, znam se snaći u svakoj situaciji i iz nje izvući ono najbolje - rekla nam je Iva prije ulaska u reality koji joj je promijenio život.

Na pitanje tko će joj najviše nedostajati u tom “luksuznom zatvoru”, Iva je bez razmišljanja odgovorila.

- Razdvojenost od obitelji i prijatelja najteže će mi pasti. Također, nedostatak intime - koja će mi biti oduzeta. Odlučila sam graditi svoju karijeru i smatram kako je ulazak u Zadrugu odlična ‘prečica’ za blistavu i kvalitetnu budućnost - dodaje.

Za razliku od većine natjecatelja koji tvrde kako u reality ulaze bez “asa u rukavu”, Slavonka nam je pričala o svojoj taktici.

- Nemam iskustva s reality projektima, ali imam dobru taktiku. Neću otkriti kakvu s obzirom na to da neki planovi trebaju biti misteriozni - rekla nam je tad Iva, koja je nedavno izašla iz dugogodišnje veze.

No jednu stvar nije dobro predvidjela. Prije ulaska bila je sigurna kako “Zadruga” nije mjesto na kojemu planira pronaći dečka, a već nakon nekoliko dana Iva se zaljubila “preko ušiju”. Riječ je o Stefanu Kariću, koji je u javnosti poznat kao bivši dečko pokojne misice Dijane Milojković.

Već nakon prvog poljupca, na društvenim mrežama osvanule su brojne grupe podrške koje su veličale njihovu ljubav. No ne možemo reći da je riječ o ljubavi kakvu gledamo u romantičnim filmovima.

U više navrata je žestoki momak, kako se predstavlja u realityju, Ivu nazvao pogrdnim imenima - prostitutka, ološ, glupača, prljavica... Iako je on, sudeći po komentarima, trenutačno jedan od najomraženijih kandidata, Slavonka mu je prelazila preko teških riječi i uvijek mu se vraćala u zagrljaj. Zbog velike podrške Iva je “trn u oku ozbiljnim reality igračima” koji je gledaju kao konkurenciju koju na sve načine treba slomiti. Pa joj tako ne daju hranu, kradu darove koje joj šalju fanovi, a neprestano joj i spominju burnu prošlost.

U showu je otkrila i kako je imala teško djetinjstvo, a obiteljski dom napustila je s 18 godina zbog loših odnosa s očuhom. Radila je kao hostesa na Zrću, tajnica, loto djevojka, a najveći san bio joj je otvoriti kozmetički salon. Svojoj obitelji svakodnevno je pomagala, a u showu je ispričala kako se u Slavoniju uvijek vraćala s punim vrećicama hrane te kako su joj majka i braća najbitnije osobe na svijetu.

Prije ulaska Iva nam je otkrila i kako ima ozbiljne planove nakon izlaska iz showa. Iako ne želi otkrivati detalje, dala je naslutiti kako će se pokušati probiti i u pjevačke vode.

- Oduvijek volim i pratim glazbu. Tijekom osnovne škole pohađala sam i glazbenu. Imam sluha, stas i glas, a moj plan je nakon izlaska pokoriti estradu. Cijeli život pjevam u kadi i mogu reći da imam više iskustva nego ovi na estradi - zaključila je atraktivna Iva, koja je jedina anonimna natjecateljica koja je, uz Gagija Djoganija i Dalilu Dragojević, prema većini anketa, favorit za pobjedu i “vrtoglavih” 370 tisuća kuna.

Ivina majka Jasna Tumir rekla nam je kako njenoj kćeri podmeću razne laži i to je pogađa, ali unatoč tome smatra da Srbi vole njenu kćer. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci