Show

Komentari 19

Kraljica je podržala Harryja i Meghan, ali traži još vremena

Kraljica je podržala Harryja i Meghan, ali traži još vremena

Moja obitelj i ja u potpunosti podržavamo Harryjevu i Meghaninu želju za stvaranjem novog života kao mlade obitelji. Iako bismo voljeli da oni ostanu stalno zaposleni članovi kraljevske obitelji, stoji u priopćenju

Nekoliko sati trajao je sastanak na kraljičinu imanju u Sandringhamu na kojem se odlučivalo kakva će biti sudbina princa Harryja (35) i Meghan Markle (38), piše Sky News. O svemu se odmah nakon završetka javnosti obratila sama kraljica Elizabeta II. (93).

- Danas je moja obitelj imala vrlo konstruktivne rasprave o budućnosti mog unuka i njegove obitelji. Moja obitelj i ja u potpunosti podržavamo Harryjevu i Meghaninu želju za stvaranjem novog života kao mlade obitelji. Iako bismo voljeli da oni ostanu stalno zaposleni članovi kraljevske obitelji, poštujemo i razumijemo njihovu želju da žive samostalnijim životom kao obitelj, a da pri tome ostanu cijenjeni dio kraljevske obitelji - stoji u službenoj obavi britanske kraljice Elizabete II.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Harry i Meghan jasno su dali do znanja da se u svom novom životu ne žele pouzdati u javna sredstva. Stoga je dogovoreno da će nastupiti prijelazno razdoblje u kojem će vojvode od Sussexa provoditi vrijeme u Kanadi i Velikoj Britaniji. Ovo su složena pitanja o kojima će moja obitelj odlučiti i još je malo posla koji treba obaviti, ali zatražila sam da konačne odluke budu donesene u narednim danima - dodala je kraljica.

Podsjetimo, prije pet dana vojvode od Sussexa, sasvim iznenada su na Instagramu objavili odluku o napuštanju kraljevstva i odstupanju sa svih kraljevskih dužnosti. Najavili su tada i preseljenje u Kanadu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci