Show

Komentari 38

Kraljica molila, a djed 'poludio': 'Koga vraga se to Harry igra?'

Kraljica molila, a djed 'poludio': 'Koga vraga se to Harry igra?'

Princ Phillip nije u dobrom zdravstvenom stanju pa većinu vremena provodi u krevetu. Bez obzira na to, u potpunosti je svjestan što se događa te se pita što Meghan i Harry sada to izvode

Kraljica Elizabeta (93) želi riješiti situaciju u palači i skandal koji su joj priredili njezin unuk, princ Harry (35) i Vojvotkinja od Sussexa (38) Meghan Markle. Sutra će imati sastanak s njim, a od Meghan se očekuje da će se priključiti putem konferencijskog poziva, s obzirom na to da je u Kanadi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kraljica je vidno razočarana, a danas se povodom sutrašnjeg sastanka išla pomoliti u crkvu Svete Marije Magdalene u Sandringhamu, piše The Sun.

- Baka se osjeća dobro - rekao je Peter Phillips (42), sin princeze Anne (69), kada su ga pitali kako se kraljica osjećala kad je došla u crkvu.

Dok za kraljicu tvrde da je sada dobro, princ Philip (98) duboko je povrijeđen Harryjevom odlukom, s obzirom na to da su jako bliski. 

- Reći da se Vojvoda osjeća iznevjerenim bilo bi ponizno. Duboko je povrijeđen. Većinu vremena provodi u svojoj kući u Sandringhamu. Optužio je Harryja i Meghan da nemaju poštovanja, a on je umoran od njihovog ponašanja - rekao je izvor blizak obitelji. 

Princ Phillip nije u dobrom zdravstvenom stanju pa većinu vremena provodi u krevetu. Bez obzira na to, u potpunosti je svjestan što se događa te se pita što njih dvoje sada to izvode.

- On neće biti sretan zbog ideje da Meghan i Harry trebaju predah od kraljevskih dužnosti. To je čovjek koji se povukao s bolesničkog kreveta iako je gotovo 100 godina služio monarhiji. Philip je čovjek koji se ne boji čvrsto iznijeti svoje stavove - dodao je izvor.

 

Podsjećamo, kraljevski par za ove je blagdane otputovao u Kanadu gdje su ostali čak šest tjedana, a sada su obavijestili obitelj kako će se tamo i odseliti. Meghan je inače u Kanadi živjela sedam godina. Odluku su donijeli bez znanja kraljice, princa Charlesa i princa Williama. Za njihovu odluku, obitelj je saznala putem televizijskih vijesti.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci