Obavijesti

Show

Komentari 2

'Skandali princa Harryja se ne mogu popraviti. Samo neka ide'

'Skandali princa Harryja se ne mogu popraviti. Samo neka ide'
11

Britanci Harryju nisu oprostili kad se 2005. godine na zabavi pojavio u nacističkoj uniformi i s kukastim križem, rekao nam je John iz Londona o nestašnom princu

VIDEO

Bila bi puno veća vijest da se dužnosti “riješio” princ William (37), on je važniji i normalniji, ispalio je John iz Londona.

Spojio nas je kolega iz Engleske. On nije želio previše komentirati, a u London se doselio prije 25 godina iz Grčke. Kaže da s engleskim prijateljima nikad nije pričao o kraljevskoj obitelji i da nije upućen. No vrlo dobro prilike poznaje John s kojim nas je spojio.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Princ Harry i Meghan 01:25

- Harry je već prošlog rujna ‘raskrstio’ s nekim dužnostima tako da ovo nije baš veliko iznenađenje. Za kraljevsku obitelj je to veliki šok, ipak su konzervativni, ali nas ‘obične’ Britance to ne dira previše - objasnio nam je Londončanin.

Nekima je Harry bio simpatičan zbog svoje, pogotovo za kraljevske prilike, pomalo neobuzdane naravi. No izostanak uštogljenosti ponekad ga je puno “koštao”. Jedan od tih slučajeva, i to neoprostivi, bio je kad se 2005. na kostimiranoj zabavi pojavio u nacističkoj uniformi s kukastim križem.

The Duke and Duchess of Sussex Ascot

Harry je nosio uniformu Afričkog korpusa, koji je pod zapovjedništvom Erwina Rommela ratovao u Sjevernoj Africi protiv britanske 8. armije.

- Nevjerojatno da može biti toliko nesmotren. To mu je najveći skandal, ali on ih je imao puno, previše, taj se njegov imidž nije mogao popeglati - dodao je John. Pokušavali su to godinama, pogotovo neki mediji skloni kraljevskoj obitelji.

The Queen

- Meni se čini da je i ovo sve marketinški potez. Sad kao neće živjeti od našeg poreza, brinut će o ekologiji, a neprestano lete privatnim avionom. To je samo mazanje očiju za naivne - procijenio je Englez.

Dio javnosti sklon aristokraciji ne žali zbog ovakve odluke Meghan Markle (38) i princa Harryja (35). Upravo su mu zbog supruge najviše zamjerali. Smatrali su da je obitelj previše “estradizirala”, a ni često kršenje kraljevskih pravila nije im baš bilo milo.

Voštani Meghan i Harry više nisu pored kraljice u muzeju...
Voštani Meghan i Harry više nisu pored kraljice u muzeju...

- Ponaša se kao strano biće u toj obitelji, kao da je se ništa ne tiče. Zbog njezina lošeg odnosa s Kate Middleton u svađi je s bratom Williamom. I bolje je da odu - završio je John.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi
U SJENI MEGHAN MARKLE

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom njezina rođendana...

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'
STRUČNJACI:

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'

Harry želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, kažu stručnjaci koji tvrde da Meghan upravlja Harryjem
Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke
MEGHAN NA INSTAGRAMU

Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke

Također, ulaskom u kraljevsku obitelj Meghan se morala odreći davanja autograma, a članovima kraljevske obitelji nije bilo dopušteno glasanje te povezivanje uz bilo kakve političke položaje