Obavijesti

Show

Komentari 2

Kris Jenner otkrila da ima sobu isključivo za posuđe, a nećete vjerovati koliko je platila čajnik

Kris Jenner otkrila da ima sobu isključivo za posuđe, a nećete vjerovati koliko je platila čajnik

Na lifestyle blogu kćeri Kourtney Kardashian, stoji kako Kris ima sobu u svom domu posvećenu isključivo finom porculanu. U kolekciji se mogu pronaći Hermes šalica i tanjurić te Gucci čajnik

Kris Jenner, glava obitelji Kardashian, ljubiteljica je finih i, dakako, skupocjenih stvari u životu. Njezinu neto vrijednost procjenjuju na 170 milijuna dolara.

Kris Jenner negirala navode o seksualnom uznemiravanju nakon što ju je tužio bivši zaštitar

Naime, u postu na lifestyle blogu kćeri Kourtney Kardashian, stoji kako Kris ima sobu u svom domu posvećenu isključivo finom porculanu. U kolekciji se mogu pronaći Hermes šalica i tanjurić vrijedni više od četiri tisuće kuna, Gucci čajnik od gotovo pet tisuća kuna i Hermes tanjur vrijedan tri tisuće kuna, piše Page Six.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poosh (@poosh)

- Soba je besprijekorno organizirana i osvijetljena da izgleda kao mali muzej. Kao 'walk in' ormar. Ima i neke rijetke stolne garniture. Doista impresivno - piše u Poosh blogu.

Obožavatelji će još pobliže moći pogledati Jennerin bogat i raskošan način života kada se novi reality show, 'The Kardashians' premijerno bude prikazao na platformi Hulu u travnju.

Jenner je u traileru otkrila kako su njezine kćeri protekle godine prolazile kroz brojne 'promjene'.

Kanye ima novu curu, a njegova bivša poručuje: 'Veza s njim je najbolje što mi se dogodilo...'
Kanye ima novu curu, a njegova bivša poručuje: 'Veza s njim je najbolje što mi se dogodilo...'

- Tijekom prošle godine smo vidjeli takve značajne transformacije u svima nama - rekla je.

Dok je u drugoj sceni pak nazdravljala novo zaručenima Kourtney i Travisu Barkeru.

- Pa cure, događa se! - rekla je držeći čašu.

Prva sezona nove serije života Kardashiana će se prikazivati kroz ukupno 20 nastavaka, a prikazati će teme poput burnog razvoda Kim Kardashian i Kanyea Westa i novopečenu veze Kourtney s Travisom Barkerom.

U realityju će se još prikazati i Kylie, koja je nedavno dobila još jedno dijete s Travisom Scottom, kao i samohrana majka Khloé Kardashian, koja je uspjela preživjeti još jednu seriju nevjere ljubavnika Tristana Thompsona.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VALENTINOM KRETZOM: