Show

Komentari 24

Kristina i Matej uživaju skupa: 'Volimo se, ljubav je pobijedila'

Kristina i Matej uživaju skupa: 'Volimo se, ljubav je pobijedila'

Krisina i Matej neko su vrijeme bili razdvojeni, no shvatili su da ne mogu jedan bez drugoga: 'Pomirili smo se, uživamo zajedno'

Bivša missica Kristina Bralo (29) i bivši Mister turizma Hrvatske 2013. Matej Cvitanović (28) shvatili su da ne mogu jedno bez drugog. Nakon iznenadnog prekida ljubnavne veze u rujnu izbrisali su zajedničke fotografije i naglo se povukli s društvenih mreža. No sad su objavili fotografiju iz Beča na kojoj poziraju zagrljeni.

- Istina jepomirilli smo se. Uživamo zajedno. Razdvojili su nas pritisci sa svih strana - iskreno nam kaže Kraljica Hrvatske 2013. i pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bili smo prekinuli zbog nesuglasica i pritisaka. Nismo imali kvalitetno vrijeme za nas jer je Matej previše bio posvećen poslu u to vrijeme. No shvatili smo da je ljubav naša ljubav jača - rekla nam je bivša missica.

Kristina sad i radi u Matejevoj tvrtki, a u slobodno vrijeme oboje idu na fitness. Posvetili su se zdravom životu.

Bivša missica je prije Mateja bila u vezi s Davorom Šukerom (54) nekoliko mjeseci. Nakon prekida s bivšim nogometašem samo je kratko izjavila ‘mlađe je slađe’.

Kasnije se ispostavilo da je već bila zaručena za Mateja i sretna. Par se zaručio nakon samo tri mjeseca veze. Kako su tad rekli, odmah su znali da je 'to to'.