Show

Komentari 124

Kristina Mandarina naglasila je grudi: 'Samo za velike formate'

Kristina Mandarina naglasila je grudi: 'Samo za velike formate'

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj objavila je još jednu atraktivnu fotografiju, naglasila svoje bujne grudi te oduševila 60 tisuća pratitelja

Kristina Penava (20) iz Zagreba, svima poznatija kao Kristina Mandarina često se na društvenim mrežama hvali svojim bujnim grudima. Povećala ih je s 19 godina, a grudi voli naglasiti i na fotografijama. Tako je nedavno objavila fotografiju uskoj bijeloj majici na kojoj piše 'Za velike formate' i tako oduševila svoje pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Fotografija je u kratkom vremenu skupila preko pet tisuća lajkova, a od kad je 24sata prenio priču o prodavačici mandarina, Kristina je na Instagramu skupila preko 60 tisuća pratitelja. 

Kristina je nedavno priznala kako je u samo pola godine uspjela skinuti više od 20 kilograma. Tajna njezinog uspjeha svakako su mandarine koje jede u svako doba dana. 

- Imala sam 76 kilograma i skinula sam više od 20 u šest mjeseci. Sve se može kad se hoće. Međutim, nisam pravi primjer za to. Nisam jela danima. Uglavnom, bitno je da jedete povrće, voće i ništa poslije 18 sati - napisala je Kristina jednom prilikom na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci