Show

Komentari 5

Kristina se zaručila, ali i dalje je poznata kao Šukerova bivša: 'Ne smeta nam to, želimo bebu'

Kristina se zaručila, ali i dalje je poznata kao Šukerova bivša: 'Ne smeta nam to, želimo bebu'

Kristina Bralo i Davor Šuker su prekinuli početkom godine, a nedugo nakon je započela vezu s nekadašnjim misterom turizma, Matejom Cvitanovićem. Kako priznaje, razmišljaju i o širenju obitelji

Pjevačica i bivša kraljica hrvatske, Kristina Bralo (28) ispričala je kako se u ovoj godini njezin ljubavni život preokrenuo od prekida s Davorom Šukerom (53) do planiranja vjenčanja s novim dečkom, Matejom Cvitanovićem (27). I dalje ju se etiketira kao Šukerovu bivšu, ali kako kaže, to njezinom zaručniku ne smeta.

- Matej mi je stvarno podrška velika, ja sam stvarno sretna što je Matej otvorena uma i nije neki zatucani dečko kojeg doslovno svaka priča smeta. Njemu to ne smeta ništa, njemu je naravno bitno da smo mi sretni i da mi planiramo budućnost - rekla je Kristina za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Martina i Šuker prekinuli su početkom godine, a Mateja je upoznala sasvim slučajno u restoranu. Ubrzo nakon su se zaljubili, a zaručili nakon samo tri mjeseca.

- Kleknuo je, iako je rekao da nikada neće kleknuti, ja sam se rasplakala i stvarno je bilo prekrasno. Bili smo na tom... poslije večere me odveo na to naše mjesto i pričali smo i rekao je idem po nešto i onda se vrtio s prstenom - ispričala je Kristina romantični trenutak.

Kako kaže, htio je da prsten bude drugačiji očekivanog izgleda zaručničkog prstena, pa je odabrao kamen u boji.

Prsten je držao skriven u autu, a jednu večer kad je između njih bila loša atmosfera nakon svađe, odlučio je zaprositi Kristinu, koja se oduševila i pristala.

Zaruke su proslavili u Veneciji, a vjenčanje planiraju za iduću godinu. 

- Planiramo proširiti obitelj, evo ja jedva čekam, moramo ići step by step - ispričala je uzbuđena Kristina. Trenutno je stavila pjevanje na pauzu i zaposlile se kod Mateja u firmi.

Vezu sa Šukerom nije komentirala, samo je zaključila:

- Naravno, mlađe je slađe.