Show

Komentari 5

Kruška usred korone završio u bolnici: 'Šećer mi je podivljao'

Kruška usred korone završio u bolnici: 'Šećer mi je podivljao'

Kruški su se prvi simptomi korona virusa pojavili iznenada. Kašljao je i imao temperaturu oko 39. S njom se borio gotovo deset dana. Sve to pratila je opća iscrpljenost i glavobolja

Pjevač Željko Krušlin Kruška (64) i njegova supruga Ivana Radaljac Krušlin oboljeli su od korona virusa, a glazbenik nam je sada otkrio kako je završio u bolnici.

- Šećer mi je podivljao, smjestili su me u Vuk Vrhovac na bolničko liječenje - rekao je za 24sata i dodao kako će sve biti okej.

Kruški su se prvi simptomi korone pojavili iznenada. Kašljao je i imao temperaturu oko 39. S njom se borio gotovo deset dana. Sve to pratila je opća iscrpljenost i glavobolja. Nije mogao ništa osim skidati temperaturu, uzimati lijekove i pokušati organizmu dopustiti da se sam izbori s virusom. Liječnici su brinuli jer mu je zasićenost krvi kisikom padala ispod prihvatljivih granica.

U bolnici su utvrđene promjene na plućima očekivane za korona virus. Pustili su ga doma da se liječi u kućnim uvjetima. Morao je uzimati kisik da bi se plućima i cijelom organizmu olakšala borba s virusom i sam oporavak. Ivanini simptomi, srećom, sveli su se na mučnine, glavobolje i temperaturu što je trajalo svega nekoliko dana. Potom se posvetila suprugu.

- Idemo dan po dan. Bolest je izuzetno iscrpljujuća i zahtjevna. Željko je prilično iscrpljen i umoran pa će oporavak, vjerujem, potrajati neko vrijeme. Sada kad je bolest malo onemoćala odmaramo se i vraćamo snagu - rekla nam je nedavno Ivana.

Najčitaniji članci