Obavijesti

Show

Komentari 33

Kupanac u predsezoni: Poznate Hrvatice skinule se u bikinije pa otkrile vitka tijela i bujne obline

Kupanac u predsezoni: Poznate Hrvatice skinule se u bikinije pa otkrile vitka tijela i bujne obline
8

Otkako je počelo ljeto, naše domaće dame svakodnevno oduševljavaju pratitelje isklesanim tijelima i figurom u badiću. Tako su na moru pozirale Nives, Iris Livaja, Žanamari, Albina i Vlatka

VIDEO

Atraktivne dame i ovaj su vrući tjedan iskoristile kako bi se osvježile i okupale, a tom prilikom su pokazale svoje zanosne obline u bikinijima. Albina Grčić (23), Iris Rajčić (42) i Žanamari Perčić (40) nakon osvježenja u moru pozirale su za fotku, a Nives Celzijus (40) je pokazala i kako hvata boju. Vlatka Pokos (52) pozirala je na plaži u štiklama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Martina Boss VIDEO

Influencerica Nives obukla je dvodijelni crni badić kojeg krase vrlo zanimljivi detalji - zlatni lanci. Opuštala se na brodiću, a cijeli trenutak odlučila je zabilježiti.

Pokazala je Nives i kako hvata boju. 

U minijaturnom crnom badiću, Nives je uvukla trbuh i pokazala kako izgleda Instagram i stvarnost. U zadnje vrijeme često objavljuje i fotografije bez šminke pa se čini da su joj  dosadile savršene fotografije.

Komentari pratitelja samo su se nizali.

Sezonu kupanja otvorila je i Iris, supruga nogometaša Marka Livaje (28). Atraktivna Iris pokazala je svoje vitko tijelo pozirajući u jednodijelnom crnom badiću.

'Ljudi prolaze kroz bure ali i dalje vole more. Malo za svoj gušt', napisala je Iris u opisu fotografije, a pratitelji su joj odmah pohvalili izgled.

'Prelijepa si', 'Ti si prirodna ljepotica', 'U odličnoj si formi','Još uvijek možeš nositi revije', samo su neki od komentara.

Pjevačica Albina uživa na odmoru u Africi s dečkom Ivanom Ćalušićem, igračem Hajduka. Albina se fotkala u kupaćem kostimu i zaradila brojne komplimente na račun savršeno definirane figure. 

- Sve gori, divnoća moja guštaj i za mene malo - pohvalila ju je pratiteljica, a neki su dodali i da bi se mogla prijaviti na natjecanje za Miss Universe. 

U tigrastom badiću figurom se pohvalila i Žanamari koja je istaknula bujne grudi. Sudeći po fotografijama, pjevačica neumorno trenira svoje tijelo.

Fotkama je oduševila pratitelje na društvenim mrežama, a mnogi su joj pohvalili izgled.

'Izgledaš super', 'Tijelo ti gori', 'Ovakvo tijelo želim', komentirali su joj.

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos je po kamenčićima na plaži spretno hodala u visokim potpeticama dok je na sebi imala samo bikini. Da se na moru i više nego dobro zabavlja govori osmijeh na njezinom licu. 

Nakon fotke u bikiniju, bivša pjevačica i voditeljica podijelila je i par snimki s plaže i poručila: 

- Najljepši zvuk. More je život. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA SERIJALA ’TKO MI BOLJE KUHA’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama