Show

Komentari 8

Kutlić slavio na Zgf-u: Pobjeda za djevojku Nelu i moju djecu

Kutlić slavio na Zgf-u: Pobjeda za djevojku Nelu i moju djecu

Moji najveći uzori su oni kojih više nema. To bi bili Toše Proeski, Oliver Dragojević i Davorin Popović iz Indexa. Od živućih bi izdvojio Gibonnija, kaže nam za kraj Marko

Živcirali smo se zbog rukometaša, izašli smo do kafića pogledati kraj dvoboja. Bilo je jako napeto, slavilo se kad je Musa zabio, javio nam se s prvim dojmovima pobjednik 67. zagrebačkog festivala Marko Kutlić (23). A nakon što su slavili ‘Kauboji’ sa slavljem je mogao početi i Marko.

- Proslavio sam trijumf odmah nakon festivala, na after partyju zajedno sa svojim roditeljima, obitelji, svojom Nelom, svojim prijateljima i svojim dragim suradnicima sa kojima sam radio na albumu - ispričao nam je umorni, ali uzbuđeni Kutlić, koji je pobjedu posvetio svojoj dvoje djece koje je dobio dok je bio u braku.

- Najveća podrška su mi moja djeca, oni su mi najveća podrška i motivacija, uz njih Nela i moja obitelj - kaže Kutlić.

A nakon kraha braka, mladi pjevač sreću je pronašao s kolegicom Antonelom Nelom Đinđić, koja mu je bila i pratnja na crvenom tepihu.

- Baš mi puno znači ova pobjeda, jer to je ipak moj Zagreb i moj zagrebački festival. Iskreno, stvarno sam bio iznenađen i nisam očekivao nikakvu nagradu. Moram reći i da mi je bilo jako lijepo nastupati uz sva ta vimena kao što su Tedi Spalato, Alka Vuica, Nina Kraljić, Pavel - dodaje skromnim tonom Marko.

Zanimalo nas je i koga Kutlić vidi kao svoje glazbene uzore:

- Moji najveći uzori su oni kojih više nema. To bi bili Toše Proeski, Oliver Dragojević i Davorin Popović iz Indexa. Od živućih bi izdvojio Gibonnija - kaže nam za kraj Marko.

Ali nije pobjednik bio jedini dobro raspoloženi na festivalu. Jedna od zvijezda, ali i glavnih zabavljačica bila je pjevačica Alka Vuica. Na sebe je za ovu priliku stavila bijelu periku, bisernu ogrlcu i crnu kombinaciju s malim resicama. Predstavila se s pjesmom ‘Kuća iz žurnala’, a na pozornici joj se pridružio i Zoran Šerbedžija. 

- Pucaš od energije, ženo. Ja ne mogu vjerovati da imaš 59. godina. Izgledaš bolje nego svjetske zvijezde - divili su se obožavatelji izgledu dobro raspoložene Alke...

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci