Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
47 komentara

Lady GaGa pobjegla s dodjele nagrada: 'Moj anđeo mi umire'

GaGa je u suzama napustila dodjelu nagrada i požurila se oprostiti s kobilom Arabellom. Pjevačica ju je dobila prije tri godine za Božić od njezine izdavačke kuće Interscope records

Foto: Pixsell/Screenshot
47 komentara

Pjevačica Lady GaGa (32) slavila je na ovogodišnjoj nagradi Critics' Choice Awards osvojivši nagradu za najbolju glumicu za ulogu u filmu 'Zvijezda je rođena' te najbolju pjesmu 'Shallow'.

CRITICS' CHOICE AWARDS Volani i kič: Zvijezda Bohemian Rhapsodyja najgore je odjevena

Iako je nagradu dijelila s Glenn Close (71), koja je dobila za ulogu u filmu 'The Wife', GaGa je bila dirnuta priznanjem koje je osvojila, naročito jer je prije tjedan dana ostala bez Zlatnog globusa.

24th Critics Choice Awards – Photo Room – Santa Monica, California, U.S. | Autor: DANNY MOLOSHOK/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

No sreća na njezinu licu nije dugo potrajala. Naime, nakon primanja nagrade pjevačica se rasplakala, a govor na dodjeli posvetila je svima koji su bili ovisni o alkoholu i drogama. 

24th Critics Choice Awards - Show - Santa Monica, California, U.S. | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Nakon što je otkriveno da je dobitnica, prvo je poljubila zaručnika Christiana Carina (50), a potom zagrlila glumca Bradleya Coopera (44) kojeg je nazvala i 'ljubavlju svog života'.

GLENN NEZASLUŽENO POBIJEDILA? Fanovi su ljuti. 'Nismo čekali pet sati da Lady GaGa izgubi'

- Ti si magično ljudsko biće. Nikad s redateljem i glumcem nisam osjetila ono što sam osjetila s tobom - rekla je pjevačica. 

No, iako je večer trebala proći u slavlju, veselje na licu pjevačice nije dugo potrajalo. Gaga je u suzama napustila dodjelu i požurila se oprostiti sa svojim konjem Arabellom koji je sinoć uginuo.

Foto: Privatni albumI

- Počašćena sam i blagoslovljena zbog nagrada. Srce mi je pucalo od ponosa, no rastužila me vijest koja me zatekla nakon dodjele, da moj dragi anđeo, kobila Arabella umire. Žurim se oprostiti se s njom. Njeno ime znači 'predajte se molitvi' - obratila se pjevačica na društvenoj mreži. Dodala je kako su njihove duše 'bile kao jedno'.

 - Kad je nju boljelo, i mene je boljelo. Nikad neću zaboraviti trenutke koje smo dijelile. Duge zajedničke šetnje, galopiranje kanjonima. Kako sam je hranila kolačićima. Uvijek će biti dio mene, jako sam tužna. Želim da je prestane boljeti i da joj se otvore vrata raja. Volim te djevojko, kamo si krenula - komentirala je GaGa pored fotografije s Arabellom.

Foto: Privatni albumI

Pjevačica je konja dobila prije tri godine za Božić od njezine izdavačke kuće Interscope records. Tada se iznenađenjem pohvalila na društvenoj mreži.

- Dojahao mi je anđeo iz raja. Jahat ću je, brinuti o njoj i voljeti je zauvijek - napisala je. 

'A Star Is Born' Photocall at the 75th Venice Film Festival | Autor: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL Foto: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message