Obavijesti

Show

Komentari 1

Lady Gaga posvetila emotivnu poruku Tonyju Bennettu: 'Imali smo jako dug i snažan rastanak'

Lady Gaga posvetila emotivnu poruku Tonyju Bennettu: 'Imali smo jako dug i snažan rastanak'
2

Legendarni pjevač je Lady Gagi bio velika podrška i kaže kako joj je pokazao sve tajne glazbe, muzike, ali i svijeta poznatih i slavnih. Bio joj je veliki uzor

VIDEO

Lady Gaga (37) odala je počast svom prijatelju i čestom suradniku Tonyju Bennettu nakon smrti legendarnog pjevača u 96. godini.

Tony Bennett i Frank Sinatra bili su veliki prijatelji, a pjevao je i s Amy Winehouse i Lady Gagom
Tony Bennett i Frank Sinatra bili su veliki prijatelji, a pjevao je i s Amy Winehouse i Lady Gagom

- Nedostajat će mi moj prijatelj zauvijek. Nedostajat će mi pjevati s njim, snimati s njim, razgovarati s njim, biti zajedno na pozornici - napisala je pjevačica na Instagramu u ponedjeljak.

 

- S Tonyjem moram živjeti svoj život u vremenskom zaokretu. Tony i ja imali smo magičnu moć. Prenijeli smo se u drugu eru, zajedno modernizirali glazbu i svemu joj dali novi život kao pjevački duo. Ali to nije bila gluma. Naš je odnos bio vrlo stvaran. Naravno da me naučio o glazbi, o životu u showbiznisu, ali mi je također pokazao kako održati dobro raspoloženje i zdravu glavu. 'Ravno naprijed', rekao bi. Bio je optimist, vjerovao je u kvalitetan rad I kvalitetan život. Osim toga, tu je bila i zahvalnost...Tony je uvijek bio zahvalan. Služio je u Drugom svjetskom ratu, marširao s Martinom Lutherom Kingom Jr. i pjevao jazz s najvećim pjevačima i sviračima na svijetu - izjavila je Gaga.

London: Princ Harry na koncertu Lady Gage i  Tonyja Bennetta

Gaga je istaknula da je 'dugo vremena oplakivala gubitak' Bennetta, jer mu je 2016. godine dijagnosticirana Alzheimerova bolest, zbog čega se morao povući iz nastupa 2021. nakon osam desetljeća.

'Imali smo jako dug i snažan rastanak', napisala je.

- Iako je između nas bilo 5 desetljeća razlike, on je bio moj prijatelj. Moj pravi pravi prijatelj. Razlika u godinama nije bila važna – zapravo, dala nam je nešto što nitko od nas nije imao s većinom ljudi. Bili smo potpuno nadahnuti iz dvije različite faze života. Gubitak Tonyja od Alzheimerove bolesti bio je bolan, ali je također bio stvarno lijep. Razdoblje gubitka pamćenja tako je sveto vrijeme u životu osobe. Postoji takav osjećaj ranjivosti i želja za očuvanjem dostojanstva. Sve što sam željela bilo je da se Tony sjeti koliko sam ga voljela i koliko sam bila zahvalna što ga imam u životu. Ali, kako je to polako nestajalo, znao sam duboko u sebi da sa mnom dijeli najosjetljiviji trenutak u svom životu koji je mogao – da je voljan pjevati sa mnom dok se njegova priroda tako duboko mijenjala. Nikada neću zaboraviti ovo iskustvo - dodala je.

Svoju je objavu zaključila:

- Nikad neću zaboraviti Tonyja Bennetta. Kad bih mogao išta reći svijetu o ovome, rekao bih da ne omalovažavate svoje starije, ne ostavljajte ih kad se stvari promijene. Nemojte se trgnuti kad ste tužni, samo nastavite ravno naprijed, tuga je dio toga. Čuvaj svoje starije i obećavam ti da ćeš naučiti nešto posebno. Možda čak i čarobno. I obratite pozornost na tišinu - neke od najvažnijih poruka mog glazbenog partnera i mene bile su bez ikakve melodije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Legendarni izvođač i pjevač preminuo je 21. srpnja u svom rodnom gradu New Yorku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.