Obavijesti

Show

Komentari 12

Lady GaGa žali Irinu: 'Svjesna je da je film utjecao na prekid'

Lady GaGa žali Irinu: 'Svjesna je da je film utjecao na prekid'
7

Osim demantiranja sporne veze, GaGa i Cooper nisu bili raspoloženi za izjave, ali izvor blizak pjevačici za USWeekly rekao je kako se ona teško nosi s ovom situacijom

VIDEO

'Ljubavni trokut' - Bradley Cooper (44). Irina Shayk (33) i Lady GaGa (33) ne prestaju biti glavna tema Hollywooda. I dok jedni nagađaju kako su se glumac i pjevačica 'spetljali' tijekom snimanja filma 'A star is born', drugi nestrpljivo čekaju izjave bivših partnera i navodne ljubavnice. 

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood

Osim demantiranja sporne veze, GaGa i Cooper nisu bili raspoloženi za izjave, ali izvor blizak pjevačici za USWeekly rekao je kako se ona teško nosi s ovom situacijom.

Nezasitna? Lady GaGa ljubila oženjenog trubača pred svima
Nezasitna? Lady GaGa ljubila oženjenog trubača pred svima

- Gaga se osjeća jako loše zbog njihovog prekida i peče je savjest. Ne planira započinjati vezu s glumcem, ali joj je žao Irine jer je svjesna da su glasine o njihovoj aferi sigurno bile jedan od okidača za prekid te je svjesna da je film u kojem je nastupila s Bradleyem imao snažan utjecaj na njihov odnos - ispričao je izvor za američki magazin. 

The MET Gala 2019 - New York

Dodao je i kako se ruska manekenka navodno osjećala ugroženo, a najteže je podnosila to što njezin suprug provodi previše vremena s GaGom. Svakodnevno je imala ljubomorne ispade, a brak im je mjesecima unazad bio u rasulu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

GaGa i Bradley bliskost na pozornici su pravdali uživljavanjem u likove, ali neugodni osmijeh Irine koja je promatrala izvedbu govorio je da postoji nešto više. S druge strane, GaGa je u više navrata negirala ikakvu nepriličnu vezu s Cooperom, a na nedavnoj izvedbi pjesme Shallow, poručila je fanovima 'da budu ljubazni ili da od***u'.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin