Obavijesti

Show

Komentari 6

Lamzina unuka Sonja: Nemam dečka jer radije biram samoću dok ne nađem pravog muškarca

Lamzina unuka Sonja: Nemam dečka jer radije biram samoću dok ne nađem pravog muškarca
12

Sabol nema partnera, ali ima puno obožavatelja. Svakodnevno joj šalju poruke, ali na njih ne odgovara. Kaže, to nije njezin đir, pa ih sve obriše

VIDEO

Čim se upali kamera, postajem netko drugi. To je svakako poželjno jer scena i dobar PR traži ono drugačije i ako vam nedostaje taj X faktor, paket nije potpun, priča nam Sonja Sabol (30) diplomirana teologinja sa završenim kompetencijama za nastavnika, specijalist za korporativne komunikacije i odnose s javnošću te vlasnica obrta za čuvanje djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Stjepan Lamza lampioni VIDEO

Sabol se bavi i manekenstvom. Pozirala je za tri izložbe Damira Bošnjaka na temu ženskog nagog tijela, njezine punine i ljepote. Pisala je kolumne i intervjue za portal 'Pulska svakodnevica', a u studenom izdaje i prvu knjigu 'Ljubav fatalne žene'. 

Pula: Otkriven identitet djevojke koja se na 62. Pula film festivalu pojavila samo u grudnjaku

Radi punom parom, a u slobodno vrijeme pronađe vremena i za fotografiranje. Pozira u atraktivnom donjem rublju, kupaćim kostimima i haljinama. Ponekad se zna naći i na meti negativnih komentara, ali to je nimalo ne dira. Uvijek stoji pri svojem stavu. Ipak, za influencere i zvijezde s naše estrade nema takvo mišljenje.

- Mnogi na našoj sceni su u gubitku jer se sve vrti oko dobre priče i energije. Negdje čuče talenti, dobre priče, ali nažalost od većine propalih pjevača koji kasnije postanu kuhari na TV-u, nezanimljivih influencera i šatro plastičnih ono kvalitetno ne dolazi u prvi plan. Vrlo je bitno imati svoj stav, no vidim da ni toga nema - poručila je.

Emotivna unuka Sonja: Igrao si za publiku i postao legenda! A mene si naučio životnu lekciju...
Emotivna unuka Sonja: Igrao si za publiku i postao legenda! A mene si naučio životnu lekciju...

Za sebe kaže da ima dvije ličnosti. Jednu za one koji je poznaju, a drugu za Instagram sferu ili, kako kaže, javnu scenu. Posljednje dvije godine borila se s depresijom, no unatoč njoj nije odustajala od sebe.

- Izlazak iz depresije bio je uvjetovan na tome da dolazim svaka dva mjeseca na razgovor sa psihijatrom. Sve ostalo je bilo na meni. Nisam dala duhu da potone, jer podsvjesno sam znala da je to bolest i da u mojoj glavi bez obzira na svakojake misli ja želim živjeti - ističe Sabol.

 

Pula: Sonja Sabol

Partnera nema. Teži pravome muškarcu koji joj može mentalno, psihofizički i emocionalno parirati. Radije bira samoću nego nekvalitetu. Ipak, ima puno obožavatelja, koji joj svakodnevno šalju poruke na društvenim mrežama.

- Nikome ne odgovaram na poruke, nije to moj đir, redom obrišem... Instagram mi služi za moju osobnu korist jedino, a ne za ulijetanje - zaključuje Sabol.

Sonja Sabol je unuka pokojnog Stjepana Lamze, legendarnog nogometaša Dinama. Ranije nam je otkrila kako joj je bio velika podrška. Često mu je znala pokazivati svoje intervjue i fotografije, a njemu bi se nakon toga zacaklile oči.

Pula: Svečano otvorenje 68. Pula Film Festivala
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega