Show

Komentari 0

Lanu Jurčević razbjesnio srpski YouTuber: 'Ne uvijek znači NE!'

Lanu Jurčević razbjesnio srpski YouTuber: 'Ne uvijek znači NE!'

S koliko sam se luđaka u životu susrela, mogla bih knjigu napisati. Njih će nažalost uvijek biti, ali kako okolina reagira, kako se odgajaju djeca i koliko se radi na sebi, to može i mora biti bolje, napisala je pjevačica

Lana Jurčević (36)  je na svojem Instagramu oštro komentirala izjave Nikole Jovanovića (27), poznatog kao Nixa Zizu, kojima je toliko šokirao voditeljice emisije da su napustile studio. Podsjetimo, Nikola je u emisiji na srpskoj televiziji Hype izjavio kako su žene u nekoj mjeri i same krive ako ih netko zlostavlja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne znači ne! Ni da, ni li-la. Ne znači ne i poznaniku, i prolazniku, i dečku, i susjedu, i mužu. Ne za bilo što, a ne samo za 'ovo' - napisala je Lana. 

Pjevačica je dodala kako najveća odgovornost leži u tome kako ćemo reagirati na tu situaciju i odgajati nove naraštaje. 

- Majko mila, s koliko sam se luđaka u životu susrela, mogla bih knjigu napisati. Njih će nažalost uvijek biti, ali kako okolina reagira, kako se odgajaju djeca i koliko se radi na sebi, to može i mora biti bolje - rekla je Jurčević. 

Za kraj je Lana prepričala razgovor s poznanikom na koji ju je ova priča podsjetila.

- Jednom mi je čovjek s kojim povremeno šećem pse, uvijek vrlo pristojan i kulturan, nakon slučaja kojeg sam doživjela u kvartu (srećom, pobjegla sam), rekao: - Moraš paziti kakav imidž imaš i sliku o sebi (u javnosti).

Takav stav Lani nije dobro 'legao'.  

- Jer što, ja sam na neki način po tome odgovorna što će mi se događati i što će se nalijepiti na mene?! Wow. I mala, nemoćna bića koja se zlostavljaju su isto odgovorna svojom nevinošću?! I privukla su to? Na tu istu situaciju mi je deset minuta nakon svega susjeda, žena od 50-60 godina, rekla: - Ma nije to ništa.

Lanu je to dodatno pogodilo.

- Ne znam što me razočaralo više. Sam događaj ili reakcija ljudi. Hvala Bogu, bilo je i onih koji ti čuvaju leđa u takvim situacijama - rekla je Lana. 

Najčitaniji članci