Show

Komentari 11

Leona Paraminski uživa u trudnoći i sa suprugom slavi devetu godišnjicu braka

Leona Paraminski  uživa u trudnoći i sa suprugom slavi devetu godišnjicu braka

Iz Amerike je doputovala u Hrvatsku te se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji. Nakon godina neuspjelih pokušaja, zagrebačka gumica s američkom adresom ima puno razloga za slavlje

Leona Paraminski (41) i njezin suprug Tin Komljenović (38) slave  devetu godišnjicu braka ukupno 13 godina veze. 

POGLEDAJTE VIDEO:


Glumica je godišnjicu obilježila fotografijom na Instagram Storyu na kojoj pozira sa svojim suprugom u šestom mjesecu trudnoće, uz poruku:

- Da smo uvijek veseli, opušteni i sretni - kaže.

Podsjećamo, nakon godina neuspjelih pokušaja, par je u iščekivanju prvog djeteta.


Glumica je prošle godine napustila Ameriku i došla u Zagreb kako bi se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji. 

- Odlučila sam se za medicinski pomognutu oplodnju, a preko svoje maserke doznala sam za zagrebačku Polikliniku IVF i dr. Velimira Šimunića, profesora ginekologije i porodništva te jednog od najvećih domaćih stručnjaka za humanu reprodukciju. Prošlo ljeto sam onamo prvi put otišla na izvantjelesnu oplodnju, vratila se u Ameriku, no postupak nije uspio - rekla je.

- Bilo mi je to vrlo teško i frustrirajuće, pogotovo zbog toga što mi nitko nije znao reći zašto ne mogu zatrudnjeti pa da problem nekako riješim. Tri mjeseca kasnije pokušala sam ponovno, jer ostala je još jedna Tinova i moja 'frozen baby', kako u šali nazivam blastocistu, to jest napredni embrij za implantaciju - ispričala je u ožujku za Gloriju.

Par se vjenčao u tajnosti 2012. godine na karipskom otoku Saint Lucia, a prije sedam godina, zbog Tinovog posla preselili su se u Los Angeles.

Supružnici bi trebali postati roditelji oko Leoninog rođendana, 22. kolovoza.

Najčitaniji članci