Obavijesti

Show

Komentari 47

Leona Paraminski: Za muževu karijeru bila bih čak i kućanica

Leona Paraminski: Za muževu karijeru bila bih čak i kućanica
3

Glumica otkriva kako je pronašla unutarnji mir, zašto vjeruje u reinkarnaciju te kako se snašla u Cannesu nakon što su joj elegantne haljine zagubili na aerodromu

VIDEO

Zagrebačka glumica Leona Paraminski (33) život i posao u Hrvatskoj zamijenila je onim u Crnoj Gori, gdje snima seriju “Budva na pjeni od mora”. Najviše joj nedostaje tri godine mlađi suprug Tim Komljenović, s kojim zbog snimanja 10. svibnja nije proslavila prvu godišnjicu braka. Vjenčali su se na Karibima, na otoku Santa Lucia, bez obitelji i kumova.

- Sve ima svoje prednosti i nedostatke u životu. U ovom slučaju najviše mi nedostaju Tin i prijatelji, ali isto tako sam se već pomalo priviknula na život u Crnoj Gori, upoznala divne ljude i uživam radeći, a to mi je najbitnije - govori glumica, koja je supruga Tina upoznala na tečaju meditacije kod njegovih roditelja.

- Htjela sam raditi na sebi, to mi je bilo potrebno - kaže zvijezda domaćih sapunica.

Vole je jer je uvijek vesela i nasmijana

Priznaje da joj se tamo posrećilo pa je upoznala ljubav svog života. Suprug, doktor znanosti, zbog posla i karijere volio bi otići raditi izvan Hrvatske. Zasad ne znaju hoće li ih sreća odvesti u Leoninu voljenu Francusku ili možda u SAD.

- Ne bih još pričala o tome dok ne budemo znali točne planove. Ne vidim ništa loše u tome da budem i kućanica u životu, ako će biti potrebno zbog suprugove karijere. Barem neko vrijeme bih mogla izdržati - kaže sa smiješkom. Glumica, koja iza sebe ima čak 16 filmskih i pet televizijskih uloga, uvijek je vesela i nasmijana, vole je kolege, ali i publika. Često ističe kako je u životu pronašla smisao i unutarnji mir.

- Uvijek živim svoj san - govori. Često meditira i ide na jogu. Vjeruje u reinkarnaciju.

Zagubili joj haljinu na putu do festivala u Cannesu

- Vjerujem u neku vrstu karme - da nekada trebamo odraditi neke teške lekcije u životu. U to vjerujem otkad znam za sebe - dodaje. Ipak, svjesna je da se dobro ne vraća uvijek dobrim.

- Ne postoje pravila. Postoji samo čovjekova individualnost i osobna odluka. Pravde nema na svijetu jer inače ne bi sve ovako izgledalo - rekla je Leona i dodala da u ljude ima povjerenja, ali što je starija, sve je više na oprezu. Na oprezu može biti od ljudi, ali ne i od događaja na koje ne može utjecati. Naime, nedavno je bila gošća na Chivas partyju na filmskom festivalu u Cannesu. Na putu su joj zagubili prtljagu.

- Bila sam zbilja tužna, doslovno su mi potekle suze jer je u torbi bila i haljina mojeg prijatelja i dizajnera Borisa Pavlina, koju sam trebala odjenuti na crvenom tepihu. No nije bilo vremena za očajavanje i tu je uskočio Chivasov tim. Pobrinuli su se da dobijem sve, od gaćica i majica pa do haljine, cipela i nakita za gala događaj - prisjeća se. Kupila je novu haljinu dizajnerice Claudine Ivari, a crvenim tepihom je koračala u cipelicama Giuseppea Zanottija. 
- Obožavam lijepe i ženstvene haljine. U njima se osjećam kao diva pa se pobudi ženstvenost - smije se Zagrepčanka. 

San joj je snimiti film u Francuskoj

U Cannesu je letjela helikopterom i boravila na luksuznim jahtama.

- Fantastični filmovi, puno finih jela i pića. Upoznala sam puno ljudi, u hotelu susretala slavne osobe tako da mi se činilo kao da sam tamo danima - kaže glumica. Francuski jezik je njezina druga ljubav pa joj je želja ostarjeti u Francuskoj.

- San mi je ondje snimiti film. Tome bih se više veselila nego da bilo što radim u Americi. Da snimim francuski film, mogla bih mirno umrijeti - zaključila je Paraminski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine