Obavijesti

Show

Komentari 22

Lepa Brena pohvalila se jahtom vrijednom oko 6 milijuna kuna

Lepa Brena pohvalila se jahtom vrijednom oko 6 milijuna kuna
2

Pjevačica je posljednjih godinu dana provela bez koncerata zbog pandemije, ali je situaciju iskoristila na najbolji mogući način. Putovala je s obitelji te su provodili više vremena nego ikad zajedno

Pjevačica Lepa Brena (60) već neko vrijeme provodi na putovanjima, a trenutno se nalazi u Crnoj Gori. Na društvenoj mreži odlučila je podijeliti nekoliko snimki s odmora, a pritom je pokazala i luksuznu obiteljsku jahtu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Pratiteljima je približila predivan pogled u kojem uživa na jahti, koju je bivši srpski tenisač, njen suprug Slobodan Živojinović (57) platio oko 890 tisuća eura (oko 6,6 milijuna kuna) piše srpski Telegraf.

Lepa Brena kupila novu jahtu, a pokreće i vlastiti brend: 'To je brodić s pet, šest spavaćih soba'
Lepa Brena kupila novu jahtu, a pokreće i vlastiti brend: 'To je brodić s pet, šest spavaćih soba'

Paparazzi su pjevačicu jednom prilikom uhvatili i na hrvatskoj obali vidno raspoloženu.

Ne srami se pokazati svoju vitku liniju iako je zakoračila u sedmo desetljeće života.

- Moja majka je oduvijek bila vitka, mislim da je u pitanju genetika. Otac Abid i majka Ifeta imali su fenomenalnu liniju. Vjerojatno sam na svog oca koji je uvijek jeo umjereno. Ova samoizolacija mi je omogućila izbjegavanje hrane poslije 16 sati - ispričala je u nedavnom intervjuu za Story.hr.

Lepa Brena u braku je sa Slobodanom od 1991. godine, a imaju i dva sina, Stefana i Viktora, dok bivši tenisač ima i sina Filipa iz prvog braka.