Show

Komentari 7

Lindsay Lohan neprepoznatljiva na setu filma: Ma daj, to nisi ti!

Lindsay Lohan neprepoznatljiva na setu filma: Ma daj, to nisi ti!

Tisuće obožavatelja presretno je što se vratila glumi, ali nisu mogli ne primijetiti koliko se promijenila. Smatraju da je bila na previše estetskih korekcija

Lindsay Lohan (35) proslavila se ulogama u Disneyjevim filmovima 'Zamka za roditelje', 'Šašavi petak', ali i filmu 'Opasne djevojke', a sada se vraća na male ekrane i to u božićnom filmu 'The Shadow Within'. Posljednji film snimila je prije dvije godine.

Netflix je objavio fotografiju na kojoj su Lindsay i Chord Overstreet (32) i tako najavili film u kojima oni imaju glavne uloge.

- Oh, šetnja zimskom zemljom čudesa s Lindsay Lohan i Chordom Overstreetom... Produkcija je u tijeku za njihovu blagdansku romantičnu komediju. Stiže 2022. na Netflix - ističe streaming platforma. Ulogom u Netflixovom filmu pohvalila se i sama Lindsay.

- Povratak na posao, ne mogu biti sretnija! Akcija - napisala je uz fotografiju iz filma.

Tisuće njezinih obožavatelja presretno je što se vratila, ali nisu mogli ne primijetiti koliko se promijenila. Pišu joj kako nimalo ne nalikuje samoj sebi. 

- Izgleda tako drugačije, kao da na fotografiji ima previše Photoshopa iako već ima prelijepo lice - napisala je jedna pratiteljica, a druga dodala: "Nisam je prepoznala dok nisam vidjela ime."

Glumica je imala problema s opijatima pa je bila na odvikavanjima, a neko vrijeme i u zatvoru. 

Najčitaniji članci