Obavijesti

Show

Komentari 32

Lisac oduševila: U 71. godini i s čašom u ruci pozirala u bazenu

Lisac oduševila: U 71. godini i s čašom u ruci pozirala  u bazenu
4

Iako je brojnim glazbenicima pandemija korona virusa poremetila planove, pjevačica je za 24sata prije nekoliko mjeseci izjavila kako je njoj karantena dobro došla

VIDEO

Pjevačka diva Josipa Lisac (70) i dalje oduševljava glasom i stasom što dokazuje i posljednja fotografija koju je objavila na društvenim mrežama.

Čini se kako Lisac odmara na pravom hedonističkom godišnjem. Pozirala je u bazenu u jednodijelnom kupaćem kostimu sa šeširom na glavi i pićem u ruci. 

- Odmor - napisala je kratko i jasno u opisu fotografije te prikupila brojne pohvale obožavatelja za izgled. 

Iako je brojnim glazbenicima pandemija korona virusa poremetila planove, Lisac je za 24sata prije nekoliko mjeseci izjavila kako je njoj karantena dobro došla. 

Lisac: 'Glazbenici hrle u politiku, no treba biti talentiran za to...'
Lisac: 'Glazbenici hrle u politiku, no treba biti talentiran za to...'

- Vidite, ova korona nam je donijela mnogo toga lošeg, ali i dobrog. Sad gledam na televiziji – u kamionetu čovjek vozi svoj luk, paradajz, krastavce, salatu koju je uzgojio. Sve ti donesu pred kućni prag. Nažalost, tek sad smo otkrili sve dobre strane interneta i novih tehnologija - rekla je.

- Kao da to prije bio problem? Pa kad ruž naručim iz New Yorka, on mi stigne za dva dana. Zašto tako ne bi i karfiol i zelje iz okolice Zagreba? Ali problem je što ljudi teško prihvaćaju promjene - dodala je Lisac. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin