Show

Komentari 6

Liz Hurley (55) je pokazala dvije godine stariju sestru: Dobri geni

Liz Hurley (55) je pokazala dvije godine stariju sestru: Dobri geni

Elizabeth na društvenim mrežama reklamira svoju liniju kupaćih kostima u kojima pozira. Njezini obožavatelji ne mogu vjerovati kako je već u šestom desetljeću, a ostali su iznenađeni i kada je pokazala stariju sestru

Glumica Elizabeth Hurley (55) neprestano na račun izgleda dobiva brojne komplimente. Liniju kupaćih kostima obično reklamira sama, a najčešći komentar je kako bi joj mogle pozavidjeti i jednom mlađe djevojke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

A čini se kako Elizabeth nije jedina u obitelji koja održava liniju i u šestom desetljeću života. Na društvenim je mrežama sa svojih 1.8 milijuna pratitelja objavila fotografiju sa starijom sestrom Kate Curran (57). Pozirale su u badićima, a komentari su se brzo počeli nizati.

- Ovo su dobri geni. Bože, predivne ste - poručili su im pratitelji. 

Hurley je napomenula kako je fotografija nastala ovog ljeta. Ona i Kate tijekom djetinjstva voljele su nositi identičnu odjeću, a često to rade i danas. 

Prije nekoliko mjeseci Elizabeth je pokazala i mamu, s kojom je pozirala povodom njezina 80. rođendana. Njezini obožavatelji i tada su se čudili koliko joj mama izgleda mlado.

- Nisam znao da imaš još jednu sestru - bio je jedan od komentara. 

 

 

 

Najčitaniji članci