Obavijesti

Show

Komentari 20

Ljepljive situacije: Jared Leto šokirao kolege svojim darovima

Ljepljive situacije: Jared Leto šokirao kolege svojim darovima
14

Od samog početka snimanja novog Warner Brosovog filma o 'simpa' negativcima, jasno je postalo da je Jared Leto doslovno shvatio svoju ulogu Jokera. Ali ovoliko doslovno...

VIDEO

Opće je poznato da je Jared Leto osebujan glumac, no nismo očekivali da je baš ovoliko 'poseban'. Na snimanju narednog filma iz DC-jeve serije filmova, 'Odred otpisanih', Leto je stvarno doslovno shvatio svoju ulogu Jokera. Osim što je glumio sam sebe, tj. Jokera, u javnosti, glumac je otišao i korak dalje.

Kako glumi psihopata s iskrivljenim i bizarnim smislom za humor, Leto je točno takve šale i zbijao na setu. Tako je Margot Robbie, koja glumi Jokerovu pomoćnicu Harley Quinn, dobila poštom živog štakora. Srećom, nakon prvotnog šoka, glumica je posve dobro prihvatila životinju te ju je i zadržala.

Blitz Film i Video distribucija

No to je još i simpatično naspram ostalih ludosti koje je glumac radio. Prema njegovom osobnom priznanju, ostalim glumcima slao je iskorištene kondome i 'pomagala' za analni seks. Ali nije stao na tome, pa je slao i 'iskorištene' porno časopise, a u jednom trenutku je poslao i mrtvu svinju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Radio sam puno stvari da bih stvorio atmosferu iznenađenja i spontanosti te da bih maknuo ograničenja koja su postojala među nama. Joker je stvarno netko tko ne poštuje granice niti osobni prostor - izjavio je Leto u intervjuu.

Blitz Film i Video distribucija

Njegove kolege potvrdile su da je Letova metoda 'ulaženja u lika' stvarno dobra i da se jako posvetio dobrom predočavanju ludog zlikovca.

- Bio je Joker. Stvarno je bio. Nije se igrao ili samo glumio. Bio je mrtav ozbiljan kao glumac i dao je 100 posto od sebe da bi predočio lika - izjavio je Will Smith.

Ledgerova gluma, za koju je preminuli glumac čak i Oscara osvojio, ostavila je mnogima u umu samo jednu verziju Jokera, tako da je pred Letom uistinu težak posao. No, kako stvari stoje, čini se da bismo ipak mogli dobiti izvrsnu izvedbu.

'Odred otpisanih' stiže u naša kina u distribuciji Blitz film i video krajem blockbusterske sezone ove godine, 4. kolovoza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode