Obavijesti

Show

Komentari 70

Ljubav Livakovića i Helene: Prije veze bili su samo prijatelji, a sada su zapečatili svoju ljubav

Ljubav Livakovića i Helene: Prije veze bili su samo prijatelji, a sada su zapečatili svoju ljubav
9

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a brzo su kliknuli. Zaručili su se u proljeće 2021., a svoju ljubav u krugu obitelji i prijatelja zapečatili su u subotu u crkvi sv.Stošije u Zadru

VIDEO

Naš nogometni reprezentativac Dominik Livaković (26) i 'hrvatska Meghan Markle' Helena Matić (27) zaručili su se u proljeće 2021. godine, a sudbonosno 'da' izrekli su u subotu u katedrali sv. Stošije u Zadru. Nogometaš Dinama i magistrica Tekstilno-tehnološkog fakulteta u vezi su od 2017. godine, a prije toga su bili dobri prijatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Livaković proslavio rođendan 01:00

Zadarsko vjenčanje godine započelo je s domjenkom u lounge baru Garden, a Livaković je na svadbu stigao u crnom odjelu kojeg je upotpunio s crnom leptir mašnom i lakiranim cipelama. 

Zadar: Vjenčanje Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić

Helena je zasjala u dugoj bijeloj vjenčanici s prorezom i bez naramenica po koju je prema navodima Jutarnjeg išla u London. Oko frizure nije komplicira pa je cijeli izgled zaokružila raspuštenom ravnom kosom i dugačkim velom.

Zadar: Vjenčanje Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić

Mladenka na svoj najvažniji dan u životu nije mogla sakriti emocije i sreću, a uz nju su bili njezini najbliži.

Zadar: Vjenčanje Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić

Kako bi pružio podršku mladencima, na vjenčanju se pojavio i političar Božidar Kalmeta (64).

Proslava svadbe održat će se u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima, a novopečeni par i uzvanike će zabavljati Petar Grašo i Saša Matić

Ljubavna priča Helene i Livakovića započela je preko zajedničkih prijatelja

- Mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji, pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled - ispričala je Helena na početku veze za Novu TV.

Za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji privukla je puno pažnje domaćih, ali i stranih medija koji su ovu samozatajnu ženu prozvali 'hrvatskom Meghan Markle'.

Helena je velika ljubiteljica mode s diplomom Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu. Više od 20 godina bavila se umjetničkim i sinkroniziranim klizanjem te je odradila više od 75 nastupa u Zagrebačkim pahuljicama. 

Na led je stala prvi put s tri godine, a cijelo se djetinjstvo bavila umjetničkim klizanjem. Zatim je nastavila u klubu sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice, no svoju karijeru na ledu završila je 2017. nakon punih 20 godina klizanja. 

Nakon toga, Helena se fokusirala na fakultet i na Dominika, a on se uvijek ponosio s tim.

- U životu nogometaša ne postoje radno vrijeme, ljetni ili zimski praznici. Uz sve karantene, putovanja i obaveze s klubom i reprezentacijom, djevojka je ta koja se mora prilagoditi. Uz to, imamo psa koji je velika obaveza i treba mu posvetiti dosta pažnje. S obzirom na to da mene često nema, Cruz je Helenina briga, što se vidi po tome što je Cruz više voli - objasnio je Dominik u svibnju za Story.

Zaljubljenica u modu za sebe kaže da je jedna velika kreativka, a takvim poslom se ima i želju baviti.

-  Voljela bih imati slobodu i izražavati se kroz modu i umjetnost. Planova trenutačno ima puno, a hoće li se ostvariti, vidjet ćemo – rekla je atraktivna brineta krajem 2020. godine za Jutarnji list te dodala:

- Definitivno me oduševljavaju Dominikova skromnost i poniznost. Veliki je samokritičar, što me nekad zna i iživcirati, ali opet, razumijem ga. Mogli bismo reći da smo oboje odgojeni u timskom sportu, zbog čega kod nas nema sebičnosti i super funkcioniramo kao tim.

Helena i Zadranin zajedno žive u Zagrebu, nedaleko od Dinamova stadiona, a zbog trogodišnjeg Cruza, njihova pomskyja, često šeću maksimirskim perivojem. 

Uz šetnje, vole i miran način života pa večeri često provode kod kuće s prijateljima, gledaju Netflix ili odu zajedno na večeru. Svoga dragog Livakovića na terenu najviše voli gledati doma u miru jer iako je odrasla u sportskom svijetu, nije veliki fan stadiona. 

Helenu obožava i Dominikova obitelj.

- Prihvatili su me odlično i mogu reći da se osjećam kao dio obitelji – rekla je u intervjuu za Jutarnji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski