Obavijesti

Show

Komentari 29

Ljubavna idila finalista Marina: 'Najviše se čujem sa Sarom...'

Ljubavna idila finalista Marina: 'Najviše se čujem sa Sarom...'
13

Kandidati su si u showu bili podrška i motivacija, a s obzirom na to da su bili u izolaciji, znalo im je biti teško jer dugo ne bi vidjeli svoje najbliže. Druženje, razgovor i pjesma uvijek su im pomogli

VIDEO

Naravno da bih se ponovno prijavila, pogotovo sada jer vidim što mi je ovaj show donio, a to je da sam konačno riješila višak kilograma koje sam nosila cijeli život na sebi, rekla nam je finalistica Lidija Tomić (36).

POGLEDAJTE VIDEO O JULIJI: 

Pokretanje videa...

01:20

Kad je počeo show 'Život na vagi', kandidati su bili ljutiti zbog situacije u koju su se doveli prekomjernom konzumacijom hrane, ali isto tako su bili i odlučni u namjeri da promijene fizički izgled jer se ne žele do kraja života odricati svega samo zbog debljine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako su se mijenjali fizički, tako su se mijenjali i mentalno. Iako bi ih s vremena na vrijeme mali ili veliki izazov podsjetio na to da su u showu u kojem se bore za pobjedu, natjecatelji su uglavnom bili fokusirani prije svega na treninge. Bili su si podrška i motivacija, a s obzirom na to da su bili u izolaciji, znalo im je biti teško jer dugo ne bi vidjeli svoje najbliže. Postali su kao jedno unatoč plavim i crvenim majicama koje su ih podijelile u timove. Kao i u svakom showu, padale su i teške riječi, ali realno, tako je i u svakodnevnom životu.

Kad su se kamere ugasile, počeo je njihov život izvan 'Života na vagi'. Morali su prije svega dokazati sebi da oni to mogu jer je sada puno teže. Nemaju trenere koji ih motiviraju i “tjeraju” da rade, a pored svega imaju još i sto drugih obveza. Međutim, unatoč dinamičnijem načinu života, Lidija nam je otkrila kako i dalje poštuje sve što je u kući naučila.

- Pridržavam se jelovnika i treninga koliko mogu jer je vani sve drukčije i, naravno, puno teže nego u kući, ali navike su ostale i ne odustajem od njih - odlučna je Lidija, koja je do finala izgubila više od 30 kilograma, a u show je ušla sa 118,1 kg.

Marino je prvi finalist: Žao mi je što tata nije tu da mi čestita
Marino je prvi finalist: Žao mi je što tata nije tu da mi čestita

Ušla je u finale, iako o tome na početku nije ni razmišljala. Tek kako se show bližio kraju, a ona nije ispadala, shvatila je da će možda ona biti finalistica. S njom su priliku za pobjedu i osvajanje 150.000 kuna dobili još i Marino Marušić (26), Ivan Jakubovski (41) te Robert Baković (42). Kandidati se čuju i nakon showa, a tko će biti pobjednik ili pobjednica četvrte sezone showa, saznat ćemo danas.

U showu je jedan ciklus bilo dopušteno “varanje”. Marino nam je rekao da si nekad dopusti “cheat day”, ali se onda pobrine da nastavi gdje je stao - sa zdravim životom i zdravom prehranom. 

- Pridržavam se jelovnika i vježbi, ne treniram kao prije dva puta, a ponekad i tri u danu jer imam i posao pa nemam puno vremena ali svakako pazim na prehranu - tvrdi. Ne žali što se prijavio u show i da može vratiti vrijeme definitivno bi se prijavio opet u show.

- Da se nisam odvažio na taj hrabar potez tko zna koliko bi sada imao kilograma. Siguran sam da ne bi bilo dobro, a sada sam dobio novu priliku za bolji život - ističe uvijek nasmijani Marino. Najviše se čuje sa 'svojom' Sarom u koju se tijekom showa zaljubio i s dobrim prijateljem Ivanom Jakubovskim.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'