Show

Komentari 32

Prevarili ljudskog Kena: 'Nudili' mu 30 mil. kuna i filmske uloge

Prevarili ljudskog Kena: 'Nudili' mu 30 mil. kuna i filmske uloge

Rodrigo Alves, poznatiji i kao 'Ljudski Ken' dobio je ponudu od gotovo 30 milijuna kuna da se riješi svoje muškosti. Brazilac je novac ipak odbio

Rodrigo Alves (35), poznatiji i kao 'Ljudski Ken', kako su ga svojevremeno prozvali mediji zbog njegove želje da izgleda poput lutke, dobio je ponudu od gotovo 30 milijuna kuna, a sve kako bi se za potrebe filmske uloge riješio svoje muškosti. Cilj filmske ekipe, za koju je Alves rekao samo kako dolaze iz Italije, bio je učiniti Kena što više neutralnim i nenametljivim kako bi mogao glumiti u obiteljskim filmovima i filmovima za djecu, a po eventualnom zahvatu obećana mu je uloga u novom Disneyjevom projektu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako poznat po desecima svojih estetskih zahvata o kojima je ovisan, Brazilac je ovog puta hladno rekao 'ne'. 

- Moje zdravlje i dostojanstvo ipak su na prvom mjestu. Ne može me se kupiti ni za kakav novac i zato sam odbio - pojasnio je Rodrigo za Daily Mail. 

Naknadno je Alves saznao da je čitavo vrijeme sve bila podvala poznatog TV showa 'Hyenas', koji je unajmio lažnog redatelja i dogovorio susret s ekstravagantnim Brazilcem. 

Ljudski Ken je ranije već izvadio četiri rebra kako bi imao elegantniju liniju, a osebujni stjuard svu ušteđevinu troši isključivo na estetske operacije te najavljuje kako mu je plan postati žena.

Najčitaniji članci