Show

Komentari 27

Ljupku i dalje muči terasa: Opet terasa, pogledajmo kako je bilo prije, a kako to sada izgleda

Ljupku i dalje muči terasa: Opet terasa, pogledajmo kako je bilo prije, a kako to sada izgleda

Terasu na zagrebačkoj Knežiji morala je ukloniti zbog odluke Grada, no pratiteljima je onda ispričala zbog čega smatra odluku nepoštenom

Poduzetnica i bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić (39) na društvenim je mrežama otkrila cijelu priču vezanu za dio terase svoje slastičarnice Jolie Petite Pâtisserie nakon odluke Grada da ju mora ukloniti. Naime, manja dodatna terasa se prostirala na tri parkirna mjesta s druge strane nogostupa od velike terase, a Ljupka je bila primorana maknuti ju. Odlukom je izrazito nezadovoljna, a nakon medijske pažnje koju je priča dobila, odlučila je izvještavati od terasi i dalje.

- Opet terasa. Terasa je između ostalog smetala za prolazak mamama s kolicima, invalidima, pa pogledajmo... - napisala je ljupka uz fotografije 'prije' i 'poslije' uklanjanja terase.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S LJUPKOM

 

Na Instagram je objavila kolaž fotografija na kojima se vidi da terasa nije doticala prohodni nogostup, a da sad dio automobila parkiranog na istom mjestu onemogućuje slobodan prolaz.

Uz parkiralište, Ljupka je fotografirala i kontejner u blizini slastičarnice koji je pretrpan i okružen otpadom, pa uz njega napisala Zagreb i dodala emotikon plavog srčeka. 

Ljupka i njezin suprug ponudili su ideje kojima su htjeli zadržati dio terase, ali financirati objavi dijela Knežije, što također nije prihvaćeno.

- Dali smo svoj prijedlog da financiramo na jednoj zapuštenoj gradskoj površini čak 20 parkirnih mjesta u zamjenu za ova tri; dakle zajednica bi bila bogatija za 17 parkirnih mjesta. Dok god oni ne smisle sto ce napraviti na tim zapuštenim mjestima (a zapuštena su 40 godina) bili smo spremni financirati i izgradnju dječjeg parka, gdje bi opet zajednica imala korist, ali i tu smo naišli na zid…  -razočarano je objasnila.

POGLEDAJTE VIDEO: