Obavijesti

Show

Komentari 56

Ljuta Irena napustila Denisovo imanje jer je došla nova cura

Ljuta Irena napustila Denisovo imanje jer je došla nova cura
14

Josip je Mirjani i Nikolini odlučio pokazati Karinsko more te ih je odveo loviti ribu, no nitko se na kraju nije iskazao. Dario je svoje cure odveo u klet i u vinograd

VIDEO

Emisija 'Ljubav je na selu' započela je kod farmera Hrvoja koji u opuštenoj atmosferi razgovara sa Sandrom i Lanom dok na imanje ne stigne nepoznata gošća koja bi mogla unijeti nemir. Na vrata je pokucala plavokosa Sandra, koja je sa sobom donijela Marijanino pismo u kojem je pisalo da mu je priredila malo iznenađenje. Iznenađenje je Sandra, koja je naknadno poslala pismo, u kojem je rekla kako bi ga htjela upoznati.

Josip 'otjerao' Luciju: Ja sam ljubav našao, nek' se ne miješa
Josip 'otjerao' Luciju: Ja sam ljubav našao, nek' se ne miješa

 

Čim mu je Sandra rekla da je nesuđena veterinarka, Hrvoje se razveselio, a ostao je u šoku kada mu je rekla da ima 51 godinu-

- Ne mogu vjerovati, žena izgleda ko' zmaj - komentirale su Lana i Sandra.

U Mučićima je za to vrijeme Denis bio u dilemi budući da je morao odlučiti koja djevojka napušta farmu. Nakon što ih je sve pohvalio, odlučio je da Ines napušta Mučiće, što njoj nije teško palo pa je kratko komentirala da je to vjerojatno zbog toga što ona navija za Hajduk.

- Mi smo dva različita svijeta i dva različita nogometna kluba. Sve u svemu sam sretna i zadovoljna - kazala je Ines. No, Denis se nije nadao još jednoj dami.

U Ražancu su djevojke predviđale koga će Vatroslav poslati kući, a Zorica je zaključila da će to biti ona. Vatroslav ih je za početak dana iznenadio zaklanim pijevcima, koje su djevojke morale očerupati, što im baš nije bilo po volji.

Josip je Mirjani i Nikolini odlučio pokazati Karinsko more te ih je odveo loviti ribu, no nitko se na kraju nije iskazao. Dario je svoje cure odveo u klet, u vinograd. Djevojke su ostale zabezeknute koliki vinograd ima Darijeva obitelj. Vatroslav je svojim djevojkama prepustio kuhanje ručka, a Zorica je komentirala kako se Valentina prebrzo iznervira. 

- Mene to privlači i konkretna je - komentirao je Vatroslav svoju 'zlatnu curu'. 

- Smeta mi kad mi netko pametuje, više volim kad sama napravim sve -  rekla je Valentina nakon što su joj ostali prigovorili da ne zna rezati pečeno meso. U Mučićima su svi ostali zatečeni kada im se uz gulaš na otvorenom pridružila Gorana Žižić. Voditeljica Marijana je i Denisu poslala poruku preko Gorane.

Vatroslav pitao Zoricu: Koju masažu želiš, s happy endom?
Vatroslav pitao Zoricu: Koju masažu želiš, s happy endom?

- Moje iznenađenje je Gorana. Izrazila je želju da se malo bolje upoznate pa sam joj odlučila ispuniti želju', kazala je. 

- Nije mi drago, nema svrhe biti u njezinom društvu i ja idem ča - kazala je Irena dodajući da je jako iritira.

- Ponijela se strašno bezobrazno i to je to -  kratko je rekla Gorana, a Irena je otišla.

Nakon Karinskog mora došlo je vrijeme za karinsku pizzu pa su Mirjana i Nikolina jedva čekale da kušaj pizzu koju je Josip pohvalio kao jednu od 'poznatijih u svijetu'.

U Dubrovniku je Zorka izmasirala Miljenka, koji joj je bio zahvalan budući da mu je rekla da inače to ne radi 'samo ovako', no htjela mu je pomoći budući da su ga boljela leđa. Dario je svoje cure iznenadio romantičnom večerom u restoranu, a sve je to napravio ne bi li ih opustio prije odluke koja od njih napušta Sveti Petar Čvrstec. 

- Žao mi je, ali Dijana, ti napuštaš farmu - rekao je Dario. 

- Ja?! - rekla je začuđeno Dijana jer je smatrala da će otići Nadin. 

- Mislila sam da sam bila najbolja u mužnji koza i nadala sam se da će me zbog toga možda ostaviti - kazala je Dijana dodajući da joj je drago što ga je upoznala i da se nada da će ostati prijatelji. 

- Dobra je cura ali je imala najmanje interesa za mene, a ja ipak u ovom showu tražim ljubav pa je to bio jedini razlog -  objasnio je Dario.

I dok se neki rastaju u ljubavi, drugi odlaze u svađi. Irena je odlučila napustiti Denisovu farmu . 

- Ne odlazim zbog tebe.. - kazala mu je Irena, a iako ju je Denis pokušao uvjeriti da je ionako došla zbog njega, a ne Gorane, Irena se nije dala nagovoriti.

- Meni ne treba muškarac koji će puhati kako vjetar puše - rekla mu je Irena na odlasku te dodala da mu želi sreću i neka se zabavi s Goranom i Monikom.

PROČITAJTE I OVO: Cijeli kafić posvećen je dreku: Poslužuju hranu u WC školjkama

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina