Show

Komentari 122

Lucija Lugomer je trudna

Lucija čeka bebu: S bližnjima smo plakali, a sa ekipom slavili

Plus size manekenka i ugostitelj pozirali su zagrljeni s dječjim bodijem na kojem piše da će roditelji postati iduće godine, a njezini obožavatelji oduševljeno su komentirali fotografiju

Plus size manekenka Lucija Lugomer (26) podijelila je s fanovima na društvenoj mreži sretnu vijest. Ona i suprug Danijel Grlić, kaže nam, čekaju bebu. 

- Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta. Život nam se promijenio zauvijek - rekla je Lucija. Za sada, tvrdi, ne želi otkrivati previše detalja o trudnoći, a fanovima će postepeno na društvenim mrežama otkrivati kako prolazi kroz trenutno najljepše razdoblje u životu.

- Pričat ću o promjenama kroz trudnoću, o prehrani, odjeći i slično. Trenutno se super osjećam, nemam mučnine, ne povraćam. Jedna sam od rijetkih žena kojima se to ne događa. Hvala svima koji su iskreno sretni zbog nas - kaže.

Dodaje kako su za trudnoću znali već neko vrijeme, ali su odlučili uživati u intimi. S bližnjima su, kaže, plakali, a s prijateljima proslavili. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Plus size manekenka i ugostitelj pozirali su zagrljeni s dječjim bodijem na kojem piše da će roditelji postati iduće godine, a njezini obožavatelji oduševljeno su komentirali fotografiju. 

- Ne mogu vjerovati, nekako to još nisam očekivala. Predivni ste! Čestitam, kakva sreća - komentirala je jedna od Lucijinih obožavateljica. 

Prije točno godinu dana udala se za sushi chefa Danijela, a povodom prve godišnjice braka suprugu je posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama. 

-  Hvala ti za ravnopravan stisak ruke, hvala ti za svaki nježan dodir, za svaki skok u pomoć i pogled koji mi govori više od tisuću riječi. Neka nam ova, toliko posebna, prva godišnjica braka bude ulazak u nove početke. I kad ne uskladimo outfite, znamo koliko smo usklađeni u životu - poručila je svojem suprugu. 

Najčitaniji članci