Show

Komentari 7

Madonna napušta dvorac od 49 milijuna kuna: 'Usamljena sam'

Madonna napušta dvorac od 49 milijuna kuna: 'Usamljena sam'

Publici u New Yorku se požalila kako se osjeća. 'Htjela sam biti mama nogometaša. Mislila sam da će to biti pustolovno ali sam shvatila da sam usamljena, da nemam prijatelja. Počela sam se dosađivati', kaže

Pop diva Madonna (60) seli se iz dvorca u Portugalu u kojem je živjela protekle dvije godine. Vlasnik nekretnine ponudio je pjevačici da dvorac otkupi za 49 milijuna kuna, na što ona nije bila spremna pristati.

Naime, pjevačica se u luksuzni dom iz 18. stoljeća preselila kako bi podržala san sina Davida (13) koji je želio zaigrati nogomet u omladinskoj momčadi Benfice, piše The Sun.

FILE PHOTO: FILE PHOTO: Singer Madonna arrives at the Metropolitan Museum of Art

Izvor za britanske medije otkrio je kako Madonna uskoro kreće na turneju 'Madame X' koju ima sve do ožujka sljedeće godine, stoga vrijeme ne bi provodila u dvorcu, pa joj je bilo isplativije dvorac staviti u najam. Što je pjevačica učinila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prošlog tjedna nastupala je u New Yorku te se publici na pozornici požalila kako se u Portugalu osjeća usamljeno. 

- Preselila sam se u Lisabon kako bi bila mama nogometaša. Htjela sam biti mama nogometaša. Mislila sam da će to biti pustolovno ali sam shvatila da se osjećam usamljeno, da nemam prijatelja. Počela sam se dosađivati - otkrila je pjevačica. 

Osim dvorca u Portugalu pjevačica si je priuštila kuću u New Yorku gdje ima četverokatnicu u Upper East Sideu, otmjenoj četvrti s pogledom na Central Park.

Luksuznu kuću dobila je za 223,6 milijuna kuna, 29 milijuna manje od tražene cijene. Kraljica popa i njezina djeca na raspolaganju imaju 13 spavaonica, 14 kupaonica, lift, vinski podrum, garažu i veliki vrt.

Dok se kuća i imanje u Londonu procjenjuju na 180 milijuna kuna. Ima 15 kupaonica, dva dnevna boravka i dvije kuće za goste. Kraljica popa odrasla je u Rochester Hillsu u Michiganu, a njezin dom iz djetinjstva 2011. prodao se za 321 tisuća kuna.

Cijena bi bila viša, ali je pjevačica otkrila kako je njezin nekadašnji dom bio oštećen u požaru 2008. 

POGLEDAJTE VIDEO:

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Najčitaniji članci