Show

Komentari 9

Madonnina kći zna pjevati, a Bianca voli mišiće kao tata Jean

Madonnina kći zna pjevati, a Bianca voli mišiće kao tata Jean

Svijet je očarala Van Dammeova kći. Špagu radi kao slavni akcijski junak, a zajedno su glumili u nekoliko filmova. I sin Clinta Eastwooda iz modelinga se prebacio u tatin svijet

Djeca poznatih nerijetko odabiru iste profesije poput slavnih roditelja. Bilo slučajno, bilo njihovim poticajem. Osobito kada je riječ o Hollywoodu, gdje imaju velike mogućnosti za napredak.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve žene Brada Pitta

Iako ih često čeka ne tako lagan posao, najčešće kažu kako to nije klasičan posao nego životni poziv. U svijetu ima puno djece koja su krenula stopama svojih roditelja, i u tome su jednako uspješni kao oni.

Pravi primjer nasljednice slavnog roditelja definitivno je Lily Rose Depp (21), kći legendarnoga glumca Johnnyja Deppa (57). Lily je glumačku karijeru počela malom ulogom u filmu “Kljova”, a glumila je i u drami “Plesačica”, trileru “Planetarium” i povijesnoj drami “The King”. Pred njom je uspješna glumačka karijera, a nezapaženo ne prolaze niti njezine kreacije na crvenim tepisima.

76th Venice Film Festival 2019, Red Carpet film ‘Martin Eden’.

Svjetski poznate roditelje ima i Vivienne Marcheline Jolie-Pitt (12). Kći bivšega najslavnijega holivudskog para, Angeline Jolie (45) i Brada Pitta (56), dobila je sa samo četiri godine ulogu u filmu “Zlurada” uz, naravno, malo nepotizma svoje mame koja je u filmu imala glavnu ulogu zle maćehe.

Maleficent: Mistress of Evil European Premiere - London

Najčešći su primjeri onih koji od svojih roditelja naslijede talent za glumu, no za njima ne zaostaju niti oni koji su se okrenuli manekenstvu i pjevanju.