Show

Komentari 6

Manson bi mogao u zatvor na godinu dana jer je mučki napao snimateljicu: 'Pljuvao je na nju'

Manson bi mogao u zatvor na godinu dana jer je mučki napao snimateljicu: 'Pljuvao je na nju'

Mislim da je kap koja je prelila čašu bila kad je došao na metar od nje i ispuhao ogromni šmrkalj ravno na nju, rekao je jedan od svjedoka incidenta za časopis People

Policija New Hampshirea izdala je nalog za uhićenje Marilyna Mansona (52) zbog dvije kaznene prijave za napad na snimateljicu, koji se navodno dogodio na njegovom koncertu u kolovozu 2019. godine, javlja People.

 

- Već je dulje vrijeme svjestan, kao i njegov agent i njegov pravni tim, da je izdan nalog za njegovo uhićenje, ali nije pokazao nikakvu želju da se vrati u New Hampshire i odgovara za to. Snimateljicu je unajmila tvrtka iz New Hampshirea da snimi koncert i nalazila se nedaleko od pozornice kad se navodni napad dogodio - piše u policijskom izvješću. 

Mansonu za optužbe prijeti do godinu dana zatvora i novčana kazna od dvije tisuće dolara. 

Wacken Open Air - Marilyn Manson

- Nije tajna da Marilyn Manson voli biti provokativan na pozornici, osobito pred kamerama. Tužbe su podignute nakon što je snimateljica tražila više od 35 tisuća dolara odštete jer je mala količina sline došla u kontakt s njenom rukom. Kad smo je tražili da nam dostavi dokaze, nije odgovorila. Ove su optužbe glupost, ali surađivat ćemo s vlastima kao i do sad - rekao je Mansonov odvjetnik Howard King. 

Odvjetnik tvrdi da je Mansonova slina slučajno završila na ruci snimateljice.

No tri su svjedoka s koncerta, uključujući i zaštitara, za časopis izjavila da su vidjela kako Manson 'ispuhuje šmrklje' na snimateljicu. 

- Pljuvao je na sve strane, a ona se uzrujala kad je pogodio njenu kameru. On je to primijetio i počeo joj namjerno pljuvati na kameru. Kap koja je prelila čašu bila je kad je došao na metar od nje i ispuhnuo ogromni šmrkalj ravno na nju, ne na kameru. Bila je bijesna i zgrožena, samo je istrčala, a on se tome smijao - ispričao je jedan od svjedoka. 

Vijest o nalogu za uhićenje stigla je samo par mjeseci nakon što su Mansona za zlostavljanje optužile Evan Rachel Wood (33) i Esma Bianco (39).

FILE PHOTO: 92nd Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills

Najčitaniji članci