Show

Komentari 1

Mariah Carey je snimila božićni hit u suradnji s Grande i Hudson

Mariah Carey je snimila božićni hit u suradnji s Grande i Hudson

Udružila je snage s pjevačicom Arianom Grande i Jennifer Hudson, a izdanje novog hita poklapa se dolaskom božićnog glazbenog specijala Mariah Carey na Apple Televiziji

Njezin se hit 'All I Want for Christmas is You' godinama vrti uoči božićnih blagdana, a pjevačica Mariah Carey (50) svoje je obožavatelje razveselila novim božićnim singlom 'Oh Santa!'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Udružila je snage s pjevačicom Arianom Grande (27) i Jennifer Hudson (39), a izdanje novog hita poklapa se dolaskom božićnog glazbenog specijala Mariah Carey na Apple Televiziji.

- Napisala sam pjesmu 'Oh Santa!' za moj album 'Merry Christmas Il You', koji je bio svojevrsni nastavak mog prvog božićnog albuma. Bilo mi je drago raditi s Jennifer i Arijanom, kao da smo bile u djevojačkoj grupi. Dobro smo se zabavile - rekla je Carey u prethodnom razgovoru za suradnju s Billboardom. 

Mariah iza sebe ima napornu godinu. Srušila je rekord albumom 'The Rarities' u listopadu, samo nekoliko dana nakon što je objavila svoje memoare pod nazivom 'The Meaning of Mariah Carey'.

Grande je u listopadu izdala novi album 'Positions', a Hudson je bila zauzeta snimanjem u filmu 'Respect', nadolazećem blagdanskom filmu. 

Najčitaniji članci