Obavijesti

Show

Komentari 14

Glumica ogorčena na popularni zagrebački kafić: 'Bebu sam morala premotati na wc školjci!'

Glumica ogorčena na popularni zagrebački kafić: 'Bebu sam morala premotati na wc školjci!'
3

U kafiću u centru Zagreba u kojem nema prostora gdje bi se beba mogla presvući, pitam konobaricu smijem li presvući dijete na klupici koju nitko ne vidi, samo što me nije izbacila van, napisala je glumica na Instagramu

Glumica Marija Borić Jerneić (41) osvrnula se na neugodnu situaciju koju je doživjela sa svojim djetetom u poznatom zagrebačkom kafiću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ledeni kafić 01:02

Sve je detaljno opisala na Instagram Storyju.

- Danas u jednom poznatom kafiću u centru Zagreba u kojem, naravno, nema prostora gdje bi se beba mogla presvući, pitam konobaricu smijem li presvući dijete na klupici koju nitko ne vidi, samo što me nije izbacila van. Eto, toliko je bila 'ljubazna' prema meni. Pitam ju gdje bi mogla to napraviti, a ona mi kaže pa na wc-u (beba nema još 2 god) - započela je Marija.

- Oke, oke, oke, mislim si ja, pa kaj je tebi, wc vam nije čist, al nema veze ne kažem ništa, ne želim se raspravljati. Ugl, stavila sam svoju jaknu na školjku (jakna se upravo pere), presvukla dijete i odlučila da se tamo više ne vraćam - napisala je.

- Ne zbog toga što nemaju prostor za presvlačenje, nego zbog neljubaznosti, manjka empatije i nimalo razumijevanja - zaključila je Marija.

Rodila Marija Borić: Tužna sam jer muž nije mogao biti s nama
Rodila Marija Borić: Tužna sam jer muž nije mogao biti s nama

Podsjetimo, glumica je od 2019. godine u braku s Branimirom Jerneićem. Krajem ožujka 2020. godine dobili su svoje prvo dijete, dječaka. Rodila je u zagrebačkoj bolnici Svet duh, no zbog pandemijskih mjera suprug nije mogao biti uz nju.