Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Marija Nemčić: Uspjeli smo jer smo najupornija i najbolja ekipa

VEČERNJAKOVA RUŽA Emisija HRT-a ‘A-strana’ već dvije godine etablirala se kao jedna od najgledanijih, u kojoj smo uživali iz tjedna u tjedan

Foto: Photo:Krasnodar
4 komentara

Za “A-stranu” zaslužna je ekipa koju čine urednici Romana Nemčić, Julijana Filakovity, Ariana Jandrić i Marija Nemčić. Producent emisije je Ivica Vlašić, redatelj Ivan Miladinov i glazbeni producent Nikša Bratoš.

Emisija “A-strana” nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji TV emisije godine. Priznali su da ih je nominacija razveselila i ugodno iznenadila.

TV OSOBA GODINE Togonal nominiran za 'Ružu': Supruga mi je najveći kritičar

- Drago nam je da je emisija prepoznata jer je to jedina zabavna emisija koja nije strani format, nego domaći proizvod. U našem poslu priznanja nisu baš česta te posebno vesele s obzirom na veliki trud i zalaganje svakog člana ekipe - rekla je Nemčić. 

Foto: Photo:Krasnodar

Urednica kaže da je emisija “A-strana” nastala kao rezultat upornosti, tvrdoglavosti i dokazivanja kako HRT ima najbolju i najuporniju ekipu ne samo kad je u pitanju realizacija stranih formata, nego i vlastitih.

Kritika i publika jednoglasno su ocijenili da je “A-strana” jedna od najboljih emisija HRT-a.

VEČERNJAKOVA RUŽA Daniela: Polica je za nagradu već spremna, samo glasovi fale

- Po meni je tajna u jednostavnosti, visokoj produkciji i osjećaju ugode. Nitko ne pametuje, ne pretvara se, svi u studiju i pred malim ekranima došli su se zabaviti. I, naravno, u sjajnoj glazbi koja budi emocije i odličnoj izvedbi - priznala je Marija.

U ovoj sezoni emitirali su samo sedam emisija, ali programsko vodstvo HRT-a ima razumijevanja za ovaj projekt i vjerojatno će se nastaviti na jesen.

Foto: Photo:Krasnodar

- Imamo planove, imamo ideje i bilo bi šteta prekinuti dobru naviku da subotom navečer sjednete pred ekran i sa sebi dragim ljudima zapjevate, zaplešete i podsjetite se na neke pjesme, uspomene i trenutke koji vas vesele - tvrdi Marija.

Ekipa “A-strane” potvrdila je dolazak na dodjelu Večernjakove ruže, a pratnja će, kako kažu, biti jedni drugima.

Naši partneri pišu
Message