Show

Komentari 11

Marijana iz 'Ljubavi na selu' se pohvalila: 'Gledajte me u seriji'

Marijana iz 'Ljubavi na selu' se pohvalila: 'Gledajte me u seriji'

Objavila je fotografije iz zadnjih nekoliko epizoda, kada se prvi put pojavila. Pozvala je svoje pratitelje neka gledaju seriju i dalje. Ovo nije prvi put da se okušala u glumi

Marijanu Vukelić (35) iz Dugog Sela gledatelji su imali prilike upoznati u čak dva reality showa. Najprije se okušala u 'Ženim sina', a potom se u 'Ljubav je na selu' svim snagama pokušala boriti za srce Mire Vojvodića (49). No, reality showovi nisu jedini gdje smo je imali prilike vidjeti. 

Okušala se i u glumi pa je trenutno možemo vidjeti u ulozi medicinske sestre u seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi'. Na svom Facebook profilu podijelila je nekoliko fotografija iz serije, a njezini pratitelji u komentarima su joj pisali kako su je prepoznali te da prate seriju. 

Objavila je fotografije iz zadnjih nekoliko epizoda, kada se prvi put pojavila. Pozvala je svoje pratitelje neka gledaju seriju i dalje te kako će se ona još pojavljivati u istoj ulozi. Ovo zapravo nije prvi put da se okušala u glumi.

Svoj prvi televizijski nastup imala je na OTV-u u emisiji Audicija sa deset godina. Sudjelovala je u snimanjima mnogih reklama i serija, kako za hrvatsko, tako i za strano tržište, a pojavila se u ulozi medicinske sestre u filmu 'Dnevnik Diane Budisavljević'.

Čini se kako je Marijana doista poduzetna i svestrana. Osim što je sudjelovala u reality showovima i što se sada probija u glumi, prije emitiranja 'Ljubav je na selu' pokušala se probiti i na glazbenu svemu. Na svom YouTube kanalu objavila je spot za pjesmu 'Nek' te vjetar nosi' koji je u dvije godine pogledalo dvadeset tisuća ljudi.

Marijana je po struci inače magistrica ekonomije, a svoje slobodno vrijeme provodi planinareći i šetajući prirodom. Za sebe voli reći da je vrlo hrabra, snažna i emotivna žena koja nema mane. 

POGLEDAJTE VIDEO:


 

Najčitaniji članci